x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Giggs a comis-o... din nou: A avut o relaţie de opt ani cu soţia fratelui!.

Giggs a comis-o... din nou: A avut o relaţie de opt ani cu soţia fratelui!.

05 Iun 2011   •   12:58
Giggs a comis-o... din nou: A avut o relaţie de opt ani cu soţia fratelui!.

Dupa ce mass-media engleza a dezvaluit ca Ryan Giggs si-a inselat sotia cu o fosta Miss Tara Galilor, starul lui Manchester United tine din nou prima pagina presei de scandal din Insula. Saptamanalul News of th World scrie ca fotbalistul de 37 de ani a avut o relatie extraconjugala de opt ani cu... sotia fratelui sau!

Sursa citata noteaza ca Giggs si cumnata sa, Natasha, un agent imobiliar de 28 de ani, s-au intalnit chiar si atunci cand sotia "diavolului", Stacey, era insarcinata.

Giggs a intalnit-o pe Natasha in 2003, intr-un club din Manchester, pe cand aceasta avea 20 de ani si era singura. "Stiam ca este ceva gresit. Era cea mai mare tradare posibila. Am incercat sa-i pun capat, dar relatia asta imi dadea dependenta. Orice imi spunea, eu eram de acord, nu puteam zice nu", a declarat Natasha unui prieten, citat de News of the World. Conform sursei citate, Natasha sustine ca Ryan Giggs nu i-a spus niciodata ca o iubeste: "Nu a fost niciodata romantic. Era vorba doar de sex".

Natasha tocmai se despartise de tatal primului ei copil, iar Giggs era logodit cu Stacey. "El i-a cumparat bautura, i-a facut complimente si i-a cerut o noua intalnire a doua seara, cand s-au dus intr-un alt club, unde a venit si fratele lui Ryan, Rhodri. Cei trei au luat apoi masa la un restaurant chinezesc si s-au indreptat spre casa unui prieten. Natasha mai intai s-a culcat cu Ryan, insa apoi a aflat ca logodnica acestuia este insarcinata. Dupa ce s-au certat pe aceasta tema, Ryan a intrebat-o pe Natasha daca poate avea incredere in ea si i-a promis ca nu va mai aduce vorba de logodnica lui. El a ramas in legatura cu Natasha si s-au intalnit regulat pentru a face sex", scrie News of the World.

In mai 2003, Natasha a inceput sa se intalneasca cu fratele lui Ryan, Rhodri, iar fotbalistul a incetat s-o mai contacteze. Insa cei doi au fost nevoiti sa se mai intalneasca la petrecerea de Anul Nou, cand Ryan i-a spus lui Stacey ca nu o cunoaste pe Natasha. Desi apoi nu s-au mai vazut aproximativ un an, prietenii Natashei sustint ca Ryan a mai contactat-o in toamna anului 2004.

In 2005, Rhodri a cerut-o in casatorie pe Natasha, iar Ryan trebuia sa fie cavaler de onoare. Natasha a ramas insarcinata in acel an, insa News of the World sustine ca ea s-a mai culcat cu Ryan in timpul unui turneu caritabil de golf, in iunie 2006. Fiul Natashei si al lui Rhodri s-a nascut in august 2006, in timp ce Stacey l-a nascut pe Zach, al doilea copil cu Ryan, doua luni mai tarziu. Desi primele zvonuri ale relatiei dintre Natasha si Ryan au aparut in 2008, totusi, Natasha si Rhodri s-au casatorit in 2010, cavaler de onoare fiind Will Mellor in locul lui Ryan.

Conform News of the World, ultima intalnire intre Natasha si Ryan a avut loc pe 9 aprilie in acest an.
Acuzatiile asupra lui Giggs intervin la o luna dupa ce presa a scris ca el ar fi avut o legatura amoroasa timp de sase luni cu Imogen Thomas, fosta Miss Tara Galilor.

×
Subiecte în articol: manchester united extrasport ryan giggs