x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Incident la Turul Franței. Zeci de cicliști au căzut din cauza unui spectator care își făcea selfie

Incident la Turul Franței. Zeci de cicliști au căzut din cauza unui spectator care își făcea selfie

de Redacția Jurnalul    |    17 Iul 2023   •   19:30
Incident la Turul Franței. Zeci de cicliști au căzut din cauza unui spectator care își făcea selfie
Sursa foto: Hepta

Un spectator la etapa a 15-a a Turului Franței a provocat căderea a zeci de cicliști care participau la competiție.

Rutierul echipei Jumbo-Visma, Sepp Kuss, s-a lovit cu bicicleta de fanul care ţinea în mână un telefon, îndreptat în calea cicliștilor. În acel moment, Kuss a virat către colegul său, Nathan van Hooydonck, care a căzut, ceea ce i-a făcut şi pe cei care veneau din spate să se dezechilibreze.

La scurt timp după incident, contul oficial de Twitter al Turului Franţei a postat o înregistrare video, care surprinde exact momentul în care ciclistul se fereşte de braţul întins al unui spectator, cu mesajul: "Vă rugăm să fiţi atenţi la ciclişti", potrivit BBC, citat de news.ro.

Un spectator care a încercat să-și facă un selfie a provocat un adevărat haos în cea de-a 15 etapă a Turului Franței, moment în care mai mulți cicliști au căzut de pe biciclete.

Un spectator care încerca să îşi facă un selfie a provocat o căzătură colectivă în rândul cicliștilor, duminică, în etapa a 15-a a Turului Franţei. 

×
Subiecte în articol: ciclism turul frantei selfie spectator