x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Lucian Bute îşi începe stagiul de pregătire în vederea meciului cu Jean Pascal

Lucian Bute îşi începe stagiul de pregătire în vederea meciului cu Jean Pascal

25 Mar 2013   •   11:39
Lucian Bute îşi începe stagiul de pregătire în vederea meciului cu Jean Pascal
Sursa foto: Thomas Campean/Intact Images

Boxerul român Lucian Bute, care luptă cu canadianul Jean Pascal pe 25 mai la Montreal pentru centura WBC Diamond, începe de marţi 26 martie un stagiu de pregătire la Palm Beach, în Florida, relatează presa online americană.

La sala de box din Palm Beach s-au antrenat cunoscuţi campioni mondiali precum Devon Alexander, Cory Spinks, Nate Campbell, Andre Dirrell sau Riddick Bowe.

Românul vine pentru a 4-a oară la Palm Beach, iar faptul că un camion va aduce un ring de la sala sa din Canada arată că va petrece mai mult timp în SUA.

Patronul sălii, Lou Martinez, s-a arătat încântat că îl va găzdui fostul campion mondial IBF la supermijlocie: ''Sunt fericit că îl găzduiesc din nou. Lucian se simte foarte confortabil aici şi e un tip de treabă. Este mult interes când găzduim şedinţe deschise de antrenament. Franco-canadienii din Florida abia aşteaptă să-l urmărească şi să-l facă să se simtă ca acasă''.

La Palm Beach va veni şi echipa olimpică canadiană de box feminin, antrenată de soţia lui Stephane Larouche, cel care îl pregăteşte pe gălăţean.

Bute, 33 de ani, are în palmares 31 de victorii (24 prin KO) şi o înfrângere. El şi-a pierdut centura de campion mondial IBF la supermijlocie în mai 2012, când a fost învins de britanicul Carl Froch prin KO tehnic în repriza a 5-a, într-o gală desfăşurată la Nottingham (Anglia).

Pascal, pugilist de origine haitiană, are 30 de ani şi este fost campion mondial la semigrea (versiunea WBC). Canadianul a înregistrat în cariera sa 27 de victorii (16 înainte de limită), 2 înfrângeri şi 1 egal.

×
Subiecte în articol: lucian bute jean pascal