x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport „Cel mai rău moment” mesajul emoționant al lui Neymar înainte de intervenția chirurgicală

„Cel mai rău moment” mesajul emoționant al lui Neymar înainte de intervenția chirurgicală

de Redacția Jurnalul    |    19 Oct 2023   •   12:45
„Cel mai rău moment” mesajul emoționant al lui Neymar înainte de intervenția chirurgicală
Sursa foto: Hepta

Neymar a postat joi un mesaj emoționant pe rețelele sale de socializare, în timp ce se pregătește să fie operat după ce și-a rupt ligamentul încrucișat anterior și meniscul.

Atacantul a fost nevoit să fie scos pe targă înainte de pauza meciului în care Brazilia a fost învinsă cu 2-0 de Uruguay, în preliminariile Cupei Mondiale, după ce a suferit o accidentare gravă la genunchi.

El a fost văzut cu cârje și o proteză grea la picior după meci și, în urma unor analize medicale, s-a confirmat că jucătorul lui Al-Hilal trebuie să fie operat.

Neymar este profund afectat după ce a suferit încă o accidentare pe care a catalogat-o drept "cea mai gravă" într-o postare pe Instagram, dar a promis că va reveni mai puternic.

"Este un moment foarte trist, cel mai rău. Știu că sunt puternic, dar de data aceasta voi avea nevoie de (familia și prietenii mei) și mai mult. Nu este ușor să treci printr-o accidentare și o intervenție chirurgicală, imaginați-vă că trebuie să treci din nou prin toate astea după 4 luni de recuperare. Am credință, chiar prea multă...Dar puterea o pun în mâinile lui Dumnezeu pentru ca el să mi-o reînnoiască pe a mea. Mulțumesc pentru mesajele de susținere și dragoste.", a scris brazilianul.

Neymar este din nou pregătit pentru o perioadă lungă pe tușă, iar aceasta este cu siguranță o lovitură grea pentru noul său club Al-Hilal și pentru naționala Braziliei. Acesta a fost un an dificil pentru jucător, deoarece la începutul lunii februarie a trebuit să treacă printr-o inttervenție chirurgicală după ce s-a accidentat la gleznă în timpul unui meci din Ligue 1 împotriva lui Lille, pe când era la Paris Saint-Germain, ceea ce l-a exclus pentru restul sezonului.

Neymar ar putea rata acum restul sezonului din Saudi Pro League și este, de asemenea, în dubiu prezența sa la Copa America din vara anului viitor.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: neymar interventie chirurgicala