x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport UPDATE: Toată lumea anunţă moartea fotbalistului Wesley Lopes, dar nimeni nu o confirmă

UPDATE: Toată lumea anunţă moartea fotbalistului Wesley Lopes, dar nimeni nu o confirmă

23 Aug 2016   •   12:19
UPDATE: Toată lumea anunţă moartea fotbalistului Wesley Lopes, dar nimeni nu o confirmă
Sursa foto: rtv.net

UPDATE: Fostul mijlocas al Vasluiului a comentat, in urma cu putine minute, informatia potrivit careia ar fi murit.  “Am auzit că m-a omorât cineva. Ce glumă… sunt mai bine şi mai sănătos ca oricând. Chiar acum sunt cu soţia şi cu băiatul meu şi ne simţim bine. Nu ştiu de unde a ieşit această ştire proastă. Cred că cineva a vrut să facă o glumă. Liniştiţi-vă! Wesley mai are mult de trăit. Am primit foarte multe telefoane din România, dar sunt foarte bine. Nu mai joc fotbal de un an”, scrie vremeanoua.ro.

Brazilianul Wesley Lopes, în vârstă de 35 de ani, care acum era legitimat la echipa Uniao Agricola Barbarense (Brazilia), ar fi suferit un infarct, in timp ce se afla la un antrenament. I s-a făcut rău pe teren, a fost transportat la spital, dar ulterior a murit!.

Cel puţin aşa scrie presa arabă, informaţie preluată şi de presa din România, dar până acum niciun oficial al clubului sau vreo persoană din anturajul său nu a confirmat tragica veste.

Wesley a venit in fotbalul din Romania in 2009, cand a fost transferat la FC Vaslui. A jucat la gruparea patronata de Adrian Porumboiu pana in 2012, apoi a plecat la CSMS Iasi.

In perioada 2011-2012, Wesley a marcat 27 de goluri pentru FC Vaslui si este la ora actuala pe locul trei intr-un top al celor mai buni marcatori in Liga 1 dupa Revolutie, Sabin Ilie (31g 1996-1997), Ionel Ganea (28g 1998-1999) si Gica Craioveanu (27g 1994-1995).

In cariera sa, Wesley a activat la la formatiile Sao Bento, Samsung Bluewings, Fortaleza, Penafiel, Deportivo Alaves, Vitoria, Grasshopper, Pacos Ferreira, Leixoes, Al-Hilal, Millonarios si Uniao Barbarense.


"Dumnezeu să-l ierte dacă e adevărat! Un talent rar. Era peste Sânmărtean şi Adailton. Mi-a fost prezentat de fiul lui Nae Manea, m-am urcat în avion şi l-am adus la Vaslui. Era un jucător jovial, cu mult caracter. Un talent imens”, a declarat Porumboiu pentru Prosport.

 

×
Subiecte în articol: wesley lopes fc vaslui csms iasi deces liga 1