x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Oferta COLOSALA pentru Messi. Vezi ce suma a refuzat fotbalistul

Oferta COLOSALA pentru Messi. Vezi ce suma a refuzat fotbalistul

27 Dec 2012   •   15:40
Oferta COLOSALA pentru Messi. Vezi ce suma a refuzat fotbalistul

Un club nenominalizat din Rusia a activat clauza de vânzare a lui Lionel Messi cu o ofertă incredibilă de 250 de milioane de euro. Barcelona a fost obligată contractual să accepte această ofertă, viitorul lui Messi fiind în mâinile lui.

Conform cotidianului spaniol El Mundo Deportivo, oferta a fost făcută când Messi îşi renegocia contractul cu Barcelona. Totuşi, starul argentinian în vârstă de 25 de ani a refuzat să plece din Spania şi cele 30 de milioane de euro anual oferite de ruşi, semnând o prelungire de doi ani a contractului cu clubul catalan, până în 2018.

Deşi clubul nu a fost numit este foarte probabil să fie vorba despre Anji Makachkala, deţinut de miliardarul Suleyman Kerimov.

Conform sursei citate, Messi a refuzat oferta ruşilor pentru că îşi doreşte să continue să câştige titluri cu Barcelona, pentru care a înscris 91 de goluri în anul 2012. Banii ruşilor nu l-au atras foarte mult, el câştigând 16 milioane de euro anual la Barcelona şi ajungând la 33 de milioane anual cu tot cu sponsorizări.

În Spania fiecare jucător de fotbal are o clauză minimă de vânzare în contract. Cea mai mare o deţine Cristiano Ronaldo, de 1 miliard de euro.

×