x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Stadionul Giuleşti, omologat pentru meciurile de Liga I, mai puţin cele de mare risc

Stadionul Giuleşti, omologat pentru meciurile de Liga I, mai puţin cele de mare risc

de Agerpres    |    15 Iul 2014   •   17:01
Stadionul Giuleşti, omologat pentru meciurile de Liga I, mai puţin cele de mare risc

Preşedintele clubului de fotbal Rapid Bucureşti, Nicolae Manea, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că a preluat această grupare când se afla ''pe buza prăpastiei''.

''Am preluat clubul de pe buza prăpastiei. Dar nu am putut să refuz, am venit la Rapid la insistenţele copiilor mei. Dar eu nu am primit salariu în toată această perioadă'', a mărturisit Manea, la Stadionul Giuleşti, înaintea confruntării cu CS Universitatea Craiova din turul preliminar al Cupei Ligii-Adeplast.

Înaintea conferinţei de presă, Nicolae Manea a condus comisia de omologare a stadionului.

''Stadionul a fost omologat, mai sunt de pus la punct unele detalii. Meciurile din Liga I, cu risc ridicat, cum sunt cele cu Steaua, Dinamo, Petrolul, nu vor avea loc pe arena din Giuleşti'', a precizat Manea.

Întrebat de lot, preşedintele a spus: ''Avem probleme de lot, avem doar 16 jucători plus 2 juniori. Ei sunt pregătiţi acum de directorul tehnic, Marian Rada. Până la meciul cu Steaua din prima etapă, sper să avem un nou antrenor. Pancu a semnat un contract, Emil Dică a refuzat, iar Daniel Niculae a jucat pentru noi doar returul din campionatul trecut''.

Despre viitoarele jocuri ale Stelei, Nicolae Manea a spus: ''Chiar dacă au plecat câţiva jucători, Steaua mai are fotbalişti valoroşi şi cred că va trece de Stroemsgodset. În privinţa campionatului intern, aici mai sunt formaţii ca Petrolul, Astra, CFR Cluj care emit pretenţii. Steaua va avea o cădere în următoarea perioadă. La toate echipele cu performanţe s-a întâmplat aşa''.

Campioana României, Steaua Bucureşti, debutează miercuri în noua ediţie a Ligii Campionilor la fotbal, urmând să întâlnească în deplasare formaţia norvegiană Stroemsgodset, în prima manşă a turului II preliminar al competiţiei. Meciul retur se va disputa în data de 23 iulie, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Rapid Bucureşti şi CS Universitatea Craiova vor disputa miercuri 16 iulie, de la ora 18,00, pe Stadionul Giuleşti, turul preliminar din cadrul Cupei Ligii-Adeplast la fotbal. Învingătoarea va întâlni Steaua în optimile de finală. 

×