x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Un fan al lui Na Li vrea să scoată bani din domeniului "lina.cn".

Un fan al lui Na Li vrea să scoată bani din domeniului "lina.cn".

22 Iun 2011   •   13:12
Un fan al lui Na Li vrea să scoată bani din domeniului "lina.cn".

Un fan al chinezoaicei Na Li, prima jucatoare de tenis din Asia care a castigat un turneu de Grand Slam, a achizitionat domeniul lina.cn cu putin timp inainte ca favorita lui sa se impuna la Roland Garrsos si spera sa castige cel putin 100.000 de yuani (11.000 de euro) din vanzarea acestuia la licitatie.

Liu Taoling a cumparat domeniul lina.cn cu aproximativ 2.000 de yuani inainte ca jucatoarea chineza sa castige, la 4 iunie, finala de la Roland Garros, scor 6-4, 7-6 (7/0), in fata italiencei Francesca Schiavone, castigatoarea trofeului in 2010. Taoling spera sa castige la licitatie de 50 de ori mai mult din cedarea domeniului catre o organizatie care sa dezvolte un site legat de tenis.

"Cariera jucatoarei este in plin progres, iar notorietatea sa este in expansiune. Daca numele domeniului nu ar fi fost legat de Na Li, acesta ar fi fost unul obisnuit. Nu ar fi atras atentia si nu ar fi fost atat de valoros", a declarat Liu Taoling pentru China Daily.

Na Li, 29 de ani, locul 4 WTA, participa in aceste zile la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, unde s-a calificat in turul secund. In palmaresul ei figureaza cinci titluri la simplu si doua la dublu, precum si o a doua finala de Grand Slam, aceasta fiind pierduta in acest an, la Australian Open, in fata belgiencei Kim Clijsters (scor 6-3, 3-6, 3-6).

×
Subiecte în articol: tenis wimbledon extrasport na li