x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fara Chivu si Stoica

Fara Chivu si Stoica

11 Mar 2004   •   00:00

Singurii romani calificati in optimile Cupei UEFA, Cristian Chivu si Alin Stoica, nu au fost convocati pentru meciurile pe care le disputa echipele lor in aceasta seara.

ABSENTI. AS Roma va juca in deplasare la Villarreal, insa antrenorul Fabio Capello nu a apelat la serviciile internationalului roman, pentru ca acesta este nerefacut complet dupa o accidentare. In afara lui Chivu, tehnicianul italian nu i-a convocat pe Francesco Totti, Olivier Dacourt, Vincent Candela si Marco Delvecchio, in schimb il va avea la dispozitie pe Vincenzo Montella. In ceea ce-l priveste pe Alin Stoica, nici el nu va fi prezent in meciul pe care FC Bruges il disputa in deplasare la Bordeaux, acuzand si el o accidentare.

MECIURI-SOC. Celtic Glasgow - Barcelona, Liverpool - Marseille sau Benfica - Inter Milano sunt doar cateva dintre intalnirile-"soc" ale optimilor. Chiar inaintea partidei de la Glasgow, unde finalista editiei trecute intalneste Barcelona, oficialii catalani au declarat ca ii vor face o oferta atacantului gruparii scotiene, suedezul Henrik Larsson, lucru care a ridicat o serie de suspiciuni. Intr-o alta partida, Liverpool, de trei ori castigatoare a Cupei UEFA, intalneste pe Marseille, o echipa umilita in week-end de Bastia, in fata careia au pierdut cu 4 - 1. "Cormoranii", care au eliminat in toamna pe Steaua, stau si ei destul de rau in campionat, unde ocupa locul 7, la 28 de puncte de liderul Arsenal. In aceeasi situatie se afla in Italia si Inter Milano. "Nerazzurri " incearca sa compenseze parcursul slab din Serie A in "dubla" cu Benfica Lisabona.

Cupa UEFA - optimi

20:00 Bordeaux - FC Bruges
20:30 Genclerbirligi - Valencia
21:30 Auxerre - Eindhoven
21:45 Newcastle - Mallorca
22:00 Celtic Glasgow - Barcelona
22:00 Benfica - Inter Milano Prima TV
22:00 Liverpool - Marseille
22:30 Villarreal - AS Roma Romania 1
Returul se va disputa pe 25 martie.

×
Subiecte în articol: sport