x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Farul – Rapid: Lupta pentru obiective

Farul – Rapid: Lupta pentru obiective

de Marius Mihalcea    |    05 Apr 2008   •   00:00
Farul – Rapid: Lupta pentru obiective
Sursa foto: rpressport /

În timp ce giuleştenii  speră să repete evoluţia bună din partida cu Ceahlăul, cons­tăn­ţe­nii avertizează că ei nu vor face figuraţie, precum nemţenii.

În timp ce giuleştenii  speră să repete evoluţia bună din partida cu Ceahlăul, cons­tăn­ţe­nii avertizează că ei nu vor face figuraţie, precum nemţenii.

 

Victoria categorică obţinută la sfârşitul săptămânii tre­cu­te în meciul cu Ceahlăul, scor 5-1, le-a redat jucă­to­rilor lui Marian Rada încrederea în foţele proprii.

 

OPTIMISM. “Ştim foarte bine că meciul cu Farul nu va fi unul uşor. Trebuie să câştigăm la Constanţa şi să rămânem pe primele lo­curi ale clasamentului”, a spus bra­zi­lianul Cesinha. Emil Dică crede că Rapid nu şi-a spus încă ultimul cu­vânt în privinţa luptei pentru pozi­ţia secundă, care asigură prezenţa în turul III preliminar al Ligii Campio­ni­lor: “Mai avem şanse la locul doi, chiar dacă depindem foarte mult şi de ceea ce fac CFR Cluj şi Steaua”. De partea cealaltă, an­tre­no­rul gru­pă­rii de pe litoral, Ion Marin, a spus: “Va­loarea Rapidului nu este cea din me­ciul cu Ceahlăul. Nemţenii au ju­cat aproape tot meciul în 10 oameni, iar noi nu suntem Ceahlăul”.

 

“Bricheta”

Giuleştenii încă nu s-au îm­păcat cu decizia Comisiei de Disciplină a FRF în cazul “Bri­cheta”. “Nu am mai văzut niciodată aşa ceva în viaţa mea. Nu mi se pare normal să pierdem cu 3-0 la masa verde un meci pe care noi l-am dominat categoric şi pe care l-am câştigat pe teren cu 1-0 până în minutul 73. Sper să nu se mai întâmple aşa ceva, fiindcă tot noi, jucătorii, avem de suferit”, a spus ieri Cesinha.

 

Disciplină

Antrenorul “vişiniilor”, Marian Rada, a fost convocat la şedinţa Comisiei de Disciplină din data de 11 aprilie pentru criticile aduse conducerii FRF după pronunţarea deciziei în cazul “Bricheta”. “Interesant este faptul că Rada a fost chemat tocmai în ziua dinaintea celei în care vom juca meciul cu CFR Cluj”, s-a arătat contrariat secretarul general al Rapidului, Cris­tian Costache. Altfel, Marian Rada nu-i va avea la Constanţa pe Coman, accidentat, M. Constantin, suspendat, şi pe Perjă, cu probleme familiare.

 

marius.mihalcea@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport