x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Favorite stopate

Favorite stopate

11 Mar 2004   •   00:00

Juventus si Manchester United nu au reusit sa ajunga in sferturile celei mai importante competitii continentale. In schimb, Chelsea lui Mutu merge mai departe.

Invinsi cu 1 - 0 in tur, torinezii au pierdut cu acelasi scor si pe "Delle Alpi" la capatul unui meci in care nu au lasat nici un moment impresia ca ar putea emite pretentii la calificare. In acest timp, la Manchester, "Teatrul Viselor" a devenit intr-o secunda "Teatrul Cosmarelor". Echipa lui Sir Alex Ferguson era calificata in minutul 90, cand conducea cu 1 - 0. A venit insa reusita lui Costinha, care a dus pe Porto in sferturile competitiei.

DEZASTRU. Eliminarile reprezinta un dezastru financiar pentru cele doua echipe. In special pentru Juventus, care daca ar fi ajuns din nou in finala ar fi castigat peste 25 de milioane de euro. In aceste conditii formatia din Torino va fi obligata sa-si vanda cativa dintre jucatori, pentru a echilibra pasivul de 22,5 milioane de euro cu care a incheiat anul trecut. Se vorbeste deja despre plecarile lui Trezeguet, Nedved sau Thuram. Totodata antrenorul Marcello Lippi se pare ca va prelua nationala Italiei, in locul sau urmand sa vina la Juve Didier Deschamps. MUTU. Mutu a jucat doar 8 minute in meciul cu Stuttgart. Timp suficient pentru atacantul roman, intrat in minutul 82, in locul lui Damien Duff, sa rateze doua ocazii uriase. Mutu a fost notat cu 6 de cotidianul "The Sun"
( DELIA GOMOESCU )

Liga campionilor

Rezultatele de marti In tur

Juventus - LA CORUNA 0-1 (0-1)
Pandiani (‘12)

LYON - Sociedad 1-0 (1-0)
Juninho (‘77)

Manchester United - FC PORTO 1-1 (1-2)
Scholes (‘32) / Costinha (‘90)

CHELSEA - Stuttgart 0-0 (1-0)

×
Subiecte în articol: sport