x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC National - Iacov este seful!

FC National - Iacov este seful!

de Daniel Stan    |    12 Iul 2006   •   00:00
FC National - Iacov este seful!

In urma unei majorari de capital, Constantin Iacov, alaturi de firma Terra Consulting, a devenit principalul actionar al gruparii din Cotroceni, cu o participatie de 97,4%.

Scandalurile si incertitudinile parca nu se mai termina la FC National. De luni insa, ceva s-a clarificat. Singurul sef a ramas tot fostul, adica Iacov, care detine acum, alaturi de un partener italian, 97,4% din actiunile clubului.

STRATAGEMA. Totul a fost posibil ca urmare a majorarii de capital prin atragerea unei firme italiene, Terra Consulting, cu o participatie de 81,4%.

"Din acest moment, eu impreuna cu partenerul din Italia suntem actionari majoritari. Ceilalti au refuzat sa participe la majorarea de capital. Au dat dovada de rea credinta. Important e ca italienii au fost de acord cu politica mea", a declarat Iacov. Unul dintre adversarii sai din club, Razvan Mihalache, alaturi de Florin Ciobanu, care inainte de aceasta schimbare detineau 50,5% din actiuni, a precizat ca va face recurs la LPF, sperand in ajutorul forului condus de Dumitru Dragomir, un alt dusman al lui Iacov.

Cei doi mai au in prezent doar 2,6% din actiuni si au refuzat recent 1,7 milioane de euro - oferta lui Iacov de a ceda pachetul majoritar.

LITIGIU. Referitor la transferul al lui Cristi Sapunaru la Rapid, blocat de LPF, litigiul continua. "Voi actiona in judecata Liga si pe Dumitru Dragomir. Cei de la Rapid nu ne pot vira banii, 850.000 de euro, pentru ca Dragomir nu a inregistrat transferul. Va raspunde penal." Seful LPF este ferm: "Sapunaru trebuie sa se intoarca la FC National, este ilegal la Rapid. Eu respect legea".
×
Subiecte în articol: sport iacov