x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC National - Steaua si Dinamo ii intaresc pe "bancari"

FC National - Steaua si Dinamo ii intaresc pe "bancari"

02 Feb 2005   •   00:00

De ieri, lotul lui FC National s-a intarit considerabil inaintea returului. Presedintele Gino Iorgulescu a reusit sa obtina, gratis, imprumutul pana in vara pentru stelistul Adrian Pitu si pentru dinamovistul Vlad Munteanu.


MIHAI IGIROSANU

Dupa ce a suferit pierderi masive, incepand cu antrenorul Cosmin Olaroiu si incheind cu jucatori de baza, ca Popa, Caramarin, Gigel Coman, Canu sau Olah, plecati la "Poli" Timisoara, conducerea celor de la FC National a inceput in forta aceasta saptamana. fotografii. Ieri-dimineata, la sediul clubului din Parcul cu Platani, si-a facut aparitia mijlocasul Stelei, Adrian Pitu. Acesta a semnat un contract pana la incheierea sezonului, dupa ce, in prealabil, presedintele Iorgulescu obtinuse imprumutul sau din Ghencea, de unde patronul Gigi Becali n-a emis pretentii financiare. Pitu a facut poze la sediul gruparii "bancare" si s-a aratat foarte satisfacut de sosirea la echipa antrenata de italianul Roberto Landi.

DUPA-AMIAZA. Cateva ore mai tarziu a venit randul unui alt mijlocas, dinamovistul Vlad Munteanu, sa devina, pana in vara, jucatorul Nationalului. El a fost imprumutat de Dinamo in Cotroceni pana pe 15 iunie, antrenorul Ioan Andone anuntandu-l ca nu va mai face deplasarea in cantonamentul din Antalya si ca nu mai intra in calculele sale pentru acest retur. Dupa ce, saptamana trecuta, reusise sa-l achizitioneze pe internationalul de tineret Ionut Rada, FC National a reusit ieri sa-si revigoreze serios lotul de jucatori. Zilele acestea, in Parcul cu Platani sunt asteptati pentru a sustine probe de joc si unul sau doi fotbalisti brazilieni.

VICTORIE
FC National a disputat ieri ultimul meci amical in stagiul de pregatire din Cipru, de la Larnaca. Trupa condusa de italianul Roberto Landi a invins cu 1-0 pe Legia Varsovia, a doua in clasamentul primei ligi poloneze. Golul "bancarilor" a fost reusit de atacantul Schiaucu, in minutul 46. Bucurestenii au inceput in urmatoarea formula: Nae - Thwaite, McKain (foto), Bazzi, Vasilache - Abiodun, Herea, Sapunaru - I. Savu, Chihaia, M. Savu. Luni, Nationalul remizase, 0-0, cu a patra clasata din Coreea de Sud, FC Seoul. Lotul "bancarilor" va reveni in aceasta dimineata in tara.

DE LA BOCA
Cu sprijinul impresarului Marcel Popescu, antrenorul lui FC National l-a testat in meciurile cu FC Seoul si Legia Varsovia pe fundasul central argentinian Elias Bazzi, un jucator care, in 2001, cand evolua la Boca Juniors, a fost foarte aproape de un transfer la Chelsea Londra. In urma cu trei ani, Bazzi aparea in lotul celebrei echipe argentiniene, alaturi de nume cunoscute in fotbalul mondial, precum portarul Oscar Cordoba sau atacantii Martin Palermo si Carlos Tevez. Anul trecut, Bazzi, in varsta de 23 de ani, a cochetat cu lotul echipei spaniole Mallorca.

×
Subiecte în articol: sport