x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC VASLUI / Moldo-gol vrea victorie

FC VASLUI / Moldo-gol vrea victorie

de Delia Gomoescu    |    20 Noi 2008   •   00:00

Viorel Moldovan, noul antrenor al celor de la Vaslui, echipă care n-a cunoscut înfrângerea de când a preluat-o, se va revedea sâmbătă cu foştii lui colegi din Giuleşti.



"Nu e cel mai dificil meci al meu la Vaslui, e doar un meci foarte important. Venim după o perioadă foarte bună şi trebuie să legăm aceste patru victorii consecutive. M-am simţit bine în Giuleşti, acolo unde am luat două Cupe ale României şi am ajuns în sferturile Cupei UEFA. Am trăit la Rapid momente pe care nu le voi uita, respect clubul şi suporterii, dar sentimentele le am până la un punct, vin să înving în Giuleşti. Ştiu că ei au unele probleme în conducere, dar văd că jucătorii au depăşit aceste impedimente şi au avut rezultate în ultimul timp", a spus Moldovan. El a explicat evoluţia şi rezultatele bune pe care le-a obţinut de când a venit pe banca Vasluiului: "Le cer jucătorilor maximă seriozitate, indiferent de adversar. Ei trebuie să fie responsabili şi să-şi respecte meseria. Sper ca jucătorii mei să rămână în continuare umili şi în acelaşi timp optimişti. Eu vreau să jucăm mereu spectaculos, să jucăm fotbal, nu la întâmplare".

PROBLEME CU ALIUŢĂ
Tehnicianul moldovenilor a spus că nu se va mai baza pe serviciile mijlocaşului Marian Aliuţă pe acest final de an: "Aliuţă e accidentat, dar el are şi unele probleme cu conducerea clubului, să vedem cum le va rezolva. Oricum, el nu intră în calculele mele pentru acest final de tur". Meciul Rapid – FC Vaslui, contând pentru etapa a 16-a a Ligii 1, se dispută sâmbătă, 22 noiembrie, de la ora 21:00, pe Stadionul Giuleşti.

"Rapidistul" Burdujan are drept de joc

Viorel Moldovan a precizat că Lucian Burdujan va fi în teren cu Rapidul, atacantul neavând în contractul de împrumut o clauză care să îi interzică să evolueze împotriva giuleştenilor: "Burdujan va juca, nu este nici o problemă cu el". Atacantul Lucian Burdujan a fost împrumutat în această vară de Rapid la echipa patronată de Adrian Porumboiu în contul trecerii în Giuleşti a fundaşului Ştefan Mardare.

×
Subiecte în articol: sport