x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC VASLUI - Porumboiu, acuzat

FC VASLUI - Porumboiu, acuzat

de Daniel Stan    |    15 Aug 2006   •   00:00

Fostul finantator al vasluienilor, Adrian Porumboiu, in prezent observator, este acuzat de prese-dintele executiv al Farului, Florin Chiforeanu, ca a discutat cu arbitrul Sorin Corpodean in ziua meciului FC Vaslui - Farul, scor 1-3, disputat duminica in etapa a III-a din Liga 1.

IRONII. Oficialul constantean a fost ironic la adresa lui Porumboiu si Corpodean. "Duminica, la orele pranzului, arbitrul Sorin Corpodean era singur cu Adrian Porumboiu in Restaurantul Racova, la o masa, la o discutie tandra, avand capetele apropiate la mai putin de 30 cm. O pozitie total neregulamentara. Ne intrebam daca poate cineva sa spuna ce-si ziceau cei doi. Apoi, peste putin timp, au fost vazuti din nou, in fata liftului de la etajul 4", a precizat Chiforeanu, care a catalogat arbitrajul unul "ostil si bascalios".

PENAL. Liderul galeriei vasluiene, Manuel Dragoi, se va alege cu dosar penal in urma incidentelor de dinaintea meciului, cand a luat un steag al Farului si a rupt-o la fuga pe teren. "In ciuda somatiilor jandarmilor, Manuel Dragoi nu s-a oprit. Cand a fost prins, a refuzat sa inapoieze bannerul, iar oamenii mei au apelat la forta. I se va intocmi dosar penal, momentan strangem toate actele necesare", a declarat inspectorul sef, Paul Smantana.

×
Subiecte în articol: sport