x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC Vaslui - Săndoi este alesul!

FC Vaslui - Săndoi este alesul!

de Marius Mihalcea    |    02 Apr 2008   •   00:00
FC Vaslui - Săndoi este alesul!

Selecţionerul reprezentativei de tineret a României a semnat cu gruparea moldoveană o înţelegere valabilă până la vară, cu drept de prelungire.

Selecţionerul reprezentativei de tineret a României a semnat cu gruparea moldoveană o înţelegere valabilă până la vară, cu drept de prelungire.

 

 

Emil Săndoi, care a rămas şi antrenorul “tricolorilor mici”, va pregăti formaţia vasluiană în baza unei dispense primite din partea preşedintelui FRF, Mircea Sandu. “M-am oprit asupra lui Săndoi deoarece mi s-a părut a fi cel mai potrivit pentru noi în momentul de faţă şi fiindcă este un profesionist de o probitate morală desăvârşită”, şi-a motivat alegerea finanţatorul “galben-verzilor”, Adrian Porumboiu. Săndoi îl va aduce cu el la Vaslui şi pe “secundul” naţionalei Under 21, Florin Constantinovici.

 

 

 

RESEMNAT. Demis ca urmare a înfrângerii suferite în faţa Stelei, scor 0-1, fostul tehnician al moldovenilor, Dorinel Munteanu, a spus ieri că nu se aştepta să fie eliberat din funcţie atât de uşor: “Am reuşit să ajung la un acord cu cei de la FC Vaslui în privinţa rezilierii contractului. Mă despart cu greu de aceşti jucători minunaţi. Am fost împins de la spate să-mi dau demisia şi sunt surprins de atitudinea finanţatorului şi a conducerii clubului. În perioada următoare o să mă odihnesc puţin. Încerc să-mi revin din această stare de şoc”.

 

 

Altfel, după ce a precizat că Dorinel Munteanu va primi toţi banii pe care trebuia să-i încaseze până la finalul campionatului, Porumboiu a retractat afirmaţia pe care a făcut-o după meciul cu Steaua. “Eu nu am spus că a fost blat meciul cu Steaua, am folosit nişte metafore de-ale mele. O ţară întreagă mi-e martoră însă că ai noştri au jucat prost”, a afirmat Porumboiu.

 

marius.mihalcea@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport