x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FCM BACAU - Viitorul in ceata

FCM BACAU - Viitorul in ceata

22 Iun 2004   •   00:00

Dupa ce Dumitru Sechelariu a pierdut fotoliul de primar al Bacaului, situatia echipei locale de fotbal este incerta.

SORIN ANGHEL, DANIEL STAN

Detronarea lui Dumitru Sechelariu din functia de primar al Bacaului pune sub semnul intrebarii viitorul echipei de fotbal din Divizia A.

GANDURI. Noul edil al Bacaului, Romeo Stavarache, a anuntat deja ca va schimba denumirea stadionului, care poarta numele baronului pesedist. Mai departe, urmeaza ca toti oamenii din conducerea executiva si tehnica a echipei sa fie inlaturati. In locul lui Gheorghe Chivorchian ar urma sa fie adus Nicolae Puiu, iar antrenorul Ionut Lupescu sa fie schimbat cu Ioan Sdrobis. Acesta va avea un sfatuitor in persoana lui Ghita Poenaru, viitorul director tehnic.

SMECHERIE. Planurile lui Stavarache ar putea fi date peste cap de o miscare vicleana a lui Sechelariu. Inaintea alegerilor, presimtind parca deznodamantul, ex-primarul a trecut echipa din proprietatea Consiliului Local in cea a unei asociatii non-profit, cu 21 de membri fondatori, reusind sa pastreze astfel controlul asupra lui FCM Bacau.

Echipa s-ar putea muta la Onesti

Dumitru Sechelariu are doua variante in ceea ce priveste viitorul echipei de fotbal. El poate vinde echipa din nou Consiliului Local, ceea ce ar insemna ca fotbalul bacauan sa intre pe mana noului primar, Romeo Stavarache. Cealalta varianta o reprezinta mutarea echipei la Onesti, drept pedeapsa pentru electoratul bacauan, care nu l-a mai ales in functia de primar, situatie in care conducerea echipei ramane neschimbata.

Ioan Sdrobis ar fi incantat

Tehnicianul Ioan Sdrobis, in prezent sub contract cu FC Vaslui, a recunoscut ca i-ar surade ideea sa antreneze pe FCM Bacau. "Pe mine nu ma intereseaza a cui va fi echipa. Eu imi fac treaba oriunde. As fi mandru sa antrenez la Bacau, pentru ca acolo m-am nascut si am trait, dar eu in clipa de fata vreau sa continui cu Adrian Porumboiu treaba pe care am inceput-o la Vaslui", a declarat Sdrobis.

×
Subiecte în articol: sport