x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Finala din Ardeal

Finala din Ardeal

de Marius Mihalcea    |    01 Mai 2008   •   00:00
Finala din Ardeal

Gruparea din Gruia îşi joacă sîmbătă ultima şansă la titlu. Dacă nu cîştigă, trupa lui Ioan Andone va ieşi din luptă definitiv şi nu va mai trebui să aştepte deznodămîntul derby-ului Dinamo – Steaua.

CFR CLUJ – GLORIA BISTRIŢA - Gazdele joacă fără Cadu şi fără Fabbiani

Gruparea din Gruia îşi joacă sîmbătă ultima şansă la titlu. Dacă nu cîştigă, trupa lui Ioan Andone va ieşi din luptă definitiv şi nu va mai trebui să aştepte deznodămîntul derby-ului Dinamo – Steaua.

Cu o zi înaintea încleştării din Bulevardul Ştefan cel Mare, de care clujenii îşi leagă acum toate speranţele, Semedo şi compania au obligaţia să învingă Gloria Bistriţa. Numai că bistriţenii, suspectaţi că nu şi-au apărat corect şansele în faţa unor echipe aflate în situaţii critice, precum Ceahlăul şi Farul, vor să demonstreze că acuzele ce li se aduc n-au nici un temei.     

COMPLICAT. Eliminarea speculaţiilor care se fac pe seama corectitudinii lor în anumite partide din acest campionat nu este însă singurul motiv pentru care bistriţenii îşi doresc să obţină un rezultat pozitiv contra CFR-ului. Potrivit unor surse neoficiale, dacă îi încurcă pe clujeni, elevii lui Ioan Sabău se vor alege şi cu o primă consistentă din partea lui Gigi Becali. Lucru sugerat deja chiar de către finanţatorul Stelei. “E posibil ca CFR să se încurce cu Bistriţa şi atunci să stau liniştit la şampanie cu Borcea, cu Nicu Badea, cu Giovani. Fiecare jucător de la Bistriţa este foarte posibil să aibă 30-40 de mii de euro primă în caz că îi încurcă pe cei de la CFR Cluj”, a declarat deunăzi Gigi Becali. Iar pentru ca misiunea “vişiniilor” să fie chiar mai dificilă, Ioan Andone se confruntă şi cu probleme de lot, căpitanul Cadu, accidentat, şi Fabbiani, suspendat, urmînd a lipsi contra Bistriţei.

Transferuri

Chiar dacă CFR este pe punctul de a rata titlul şi implicit prezenţa în grupele Ligii Campionilor, ardelenii se pregătesc să dea o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor. Potrivit ediţiei online a săptămînalului Fanatik, CFR Cluj vrea să-l achiziţioneze în vară pe fundaşul Cesar Arzo (22 de ani), de la vicecampioana Spaniei, Villarreal. Arzo i-ar costa pe clujeni 3,5 milioane de euro. Un alt jucător dorit de clujeni este stoperul sîrb Djordje Tutorici (25 de ani), de la Steaua Roşie Belgrad.

×
Subiecte în articol: sport