x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern A început ridicarea acoperişului la Stadionul Naţional

A început ridicarea acoperişului la Stadionul Naţional

22 Mar 2011   •   12:29
A început ridicarea acoperişului la Stadionul Naţional
Sursa foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor / Intact Images

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a făcut în această dimineaţă o nouă vizită la Naţional Arena, dând asigurări că lucrările vor fi terminate la timp. Oprescu a spus că acoperişul stadionului va fi ridicat în două săptămâni şi urmează să fie acoperit cu o membrană specială, după care va începe montarea instalaţiilor de nocturnă şi sonorizare.

Edilul a spus că în această săptămână doreşte să discute cu constructorul cu privire la alte detalii şi finisaje, cum ar fi montarea gazonului, cu instalaţiile aferente.

La noul stadion naţional, scaunele au fost montate în proporţie de 85%, iar finisajele au fost executate în proporţie de 75%. La începutul lunii a început mobilarea lojelor, a fost montată centrala termică, dar au început şi lucrările de amenajare exterioară a arenei. La ultimul control nu existau întârzieri faţă de grafic.

"Guvernul va mai da încă 320 de milioane de lei. Este o promisiune şi o certitudine că aceşti bani există şi pot fi daţi către stadion, conform înţelegerii dintre guvern şi municipalitate în urmă cu şase ani de zile. În 9 august se joacă. Stadionul va fi gata. Mai e de făcut acoperişul, gazonul, împrejurimile şi ultimele finisări la lojele de pe circumferinţă", a spus Sorin Oprescu.

×
Subiecte în articol: fotbal intern national arena