x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Albanezul Bakaj a semnat pe 5 ani cu Dinamo

Albanezul Bakaj a semnat pe 5 ani cu Dinamo

01 Feb 2011   •   15:55
Albanezul Bakaj a semnat pe 5 ani cu Dinamo

149371-.jpgOficialii lui Dinamo au ajuns în această după-amiază la un acord cu şefii lui Dinamo Tirana pentru transferul mijlocaşului Elis Bakaj, care a semnat un contract pe cinci ani. "Cîinii" vor plăti 400.000 de euro pentru a-şi asigura serviciile internaţionalului albanez, iar clubul din Tirana va primi şi un procent din viitorul transfer al jucătorului.

"Sunt mulţumit că s-a realizat transferul în cele din urmă. Nici nu mă gândeam că nu se va face. Este mai bine pentru mine că cele două cluburi s-au înţeles pentru un transfer definitiv. Sper să mă acomodez repede la noua mea echipă", a declarat mijloca;ul albanez.

Elis Bakaj a fost propus în Ştefan cel Mare de Sulejman Demollari, fostul golgeter al "cîinilor" în anii '90. Demollari a venit şi la Bucureşti pentru a negocia transferul mijlocaşului de 23 de ani.

Bakaj este un adevărat star în ţara sa, unde a primit titulatura de "Ronaldo" pentru măiestria cu care execută loviturile libere. El a marcat 25 goluri în cele 47 de meciuri în care a evoluat la Dinamo Tirana.

×