x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Andone: "Putem vorbi cu Bărboianu doar după ce devine liber"

Andone: "Putem vorbi cu Bărboianu doar după ce devine liber"

24 Feb 2011   •   14:39
Andone: "Putem vorbi cu Bărboianu doar după ce devine liber"
153508-andone-84022600.jpgAntrenorul dinamovist Ioan Andone a infirmat azi, într-o conferinţă de presă, că gruparea "alb-roşie" a ajuns la un acord cu Ştefan Bărboianu, declarând că eventualele negocieri vor începe după ce fundaşul îşi va rezolva situaţia contractuală cu Universitatea Craiova.

"E un jucător foarte bun, a jucat cu Torje, Ganea şi Alexe la echipa naţională de tineret. Dacă îşi rezolvă problemele contractuale, putem discuta cu el. Până atunci, nu ştim ce se întâmplă pentru că nu aveam voie, conform regulamentului. Dacă el şi-a exprimat dorinţa să joace la noi, mă bucur. După ce va deveni jucător liber vom discuta", a spus Andone.

Şi preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat că nu se poate vorbi în acest moment de un transfer al lui Bărboianu la Dinamo: "Nu am de unde să ştiu ce şanse are Bărboianu să ajungă la Dinamo. Nu se poate vorbi de un transfer. E o situaţie contractuală încă în dispută între club şi jucător. Nu se poate vorbi de aşa ceva".

Conform unor surse apropiate fotbalistului, Bărboianu ar fi ajuns la un acord cu Dinamo, contractul urmând a fi perfectat doar în cazul în care va deveni jucător liber.

×
Subiecte în articol: dinamo fotbal intern