x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Andone s-a resemnat: vrea Cupa României

Andone s-a resemnat: vrea Cupa României

de Dragos Stoica    |    27 Dec 2010   •   19:32

Readus în vară pe banca lui Dinamo pentru a câştiga campionatul şi a rea­li­za calificarea în grupele Ligii Cam­pio­nilor, tehnicianul Ioan Andone pare să-şi fi luat gândul de la fap­tul că echipa sa ar mai putea recu­pe­ra cele zece puncte care o despart de liderul-surpriză, Oţelul Galaţi.

An­trenorul se gândeşte în prezent mai mult la cucerirea Cupei Ro­mâ­niei. "Obiectivele din acest moment sunt reconstrucţia şi câştigarea unui tro­feu. Suntem aproape de Cupa Ro­mâniei, dar va fi foarte greu să trecem de Bistriţa şi de o finală cu Steaua sau cu Braşov, mai ales că ultimii vor ju­ca pe teren propriu. Totuşi, avem ex­perienţa necesară şi putem câştiga tro­feul. În campionat va fi mult mai greu de remontat diferenţa faţă de pri­mele locuri. Am venit cu foarte mult entuziasm la Dinamo, am gândit cu inima, dar au fost multe frământări şi multă nelinişte. Când construieşti o echipă, când antrenezi de multă vreme, ca mine, şi cunoşti bine clubul Di­namo, te aştepţi să reuşeşti mai mult. Eram convins că vom fi mai sus în acest moment, însă aceasta este rea­litatea", a spus Ando la Dolce Sport.
Acesta a spus că Dinamo mi­zea­ză în continuare pe serviciile lui Ionel Dănciulescu, mai ales că au ple­cat Adrian Cristea şi Flo­rin Bratu.

×
Subiecte în articol: dinamo ioan andone