x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Antrenorul Stelei va fi ales dintre Bergodi, Grigoraş şi Conceicao.

Antrenorul Stelei va fi ales dintre Bergodi, Grigoraş şi Conceicao.

08 Iun 2011   •   15:18
Antrenorul Stelei va fi ales dintre Bergodi, Grigoraş şi Conceicao.

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a anuntat in aceasta dupa-amiaza ca a renuntat la negocierile cu tehnicianul Ladislau Boloni, viitorul antrenor al echipei din Ghencea urmand a fi ales dintre Cristiano Bergodi, Antonio Conceicao si Petre Grigoras.

"E posbil sa vina si Bergodi. La Bergodi ne-am gandit ca daca a facut atunci din rahat bici - juca atunci la mijloc cu Onicas si cu Andrei Ionescu si s-a calificat, juca echipa, combina bine... Daca atunci a facut din nimic, dar acum cand are material", a spus Becali motivul care l-a facut sa se gandeasca la Bergodi.

"Grigoras nu trebuie sa fie dorit de manager la Steaua cineva ca sa fie antrenor. Cartu a fost dorit de manager? Dar vezi ca mi-a reprosat managerul: «Ti-am zis!» A fost ca el, dar mai fac ca mine si daca dau gres si de data asta, apoi fac numai ca managerul. Ne-am gandit si la Grigoras, nu e cazuta, sa stea linistit ca nu managerul trebuie sa-l doreasca", a spus Becali, adaugand apoi: "Ne-am gandit si la Conceicao. Nu este ceva clar inca, dar din astia trei, unul va fi antrenorul Stelei".

Finantatorul stelist a renuntat la italianul Costacurta, deoarece acesta nu cunoaste fotbalul romanesc. "Costacurta a cazut, pentru ca eu am spus ca nu iau antrenor la Steaua decat unul care cunoaste fotbalul romanesc si care cunoaste echipa Steaua", a precizat finantatorul.

In cazul lui Boloni, Becali a hotarat sa nu mai continue negocierile deoarece tehnicianul a amanat sa dea un raspuns concret: "Noi i-am dat pe mail contractul si urma sa dea pana ieri un raspuns. El a spus ca a gasit mail-ul tarziu si a mai cerut un termen de o zi. I-am dat pana astazi si am inteles ca el a postat pe internet ca el are termen pana la sfarsitul lunii - asa mi-a spus Meme, ca nu ma intereseaza pe mine «internete» si de-astea. I-am dat un raspuns astazi, ca a trecut termenul. Noi, ca sa fim corecti si drepti, incercam sa luam serviciile altui antrenor. Dar trebuie sa cunoasca fotbalul romanesc si clubul Steaua".

×