x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Bănăţenii s-au săturat de remize

Bănăţenii s-au săturat de remize

16 Feb 2011   •   14:37
Bănăţenii s-au săturat de remize
Sursa foto: /Intact Images
152160-.jpg

Cu mai mult de jumătate dintre meciurile din tur terminate la egalitate, jucătorii Timişoarei ar da invincibilitatea pe mai multe puncte în clasament. Cehul Lukas Magera a declarat azi, într-o conferinţă de presă, că preferă să piardă un meci şi să câştige două, decât să obţină trei remize.

"Ar fi frumos să rămânem neînvinşi, însă atâta timp cât clasamentul se face pe puncte, prefer să pierdem un meci şi să câştigăm două, decât să facem trei egaluri. Atâta timp cât ne vom vedea de treabă şi vom câştiga meciurile noastre, contează mai puţin ce fac celelalte echipe, cum s-au întărit în pauza de iarnă", a declarat Magera.

Operat la gleznă la sfârşitul anului trecut, atacantul ceh a pierdut o parte din perioada de pregătire însă a afirmat că se apropie din nou de forma maximă: "Începe să se cristalizeze o formulă de echipă. Normal că nu suntem mulţumiţi de rezultatele din amicale, însă asta contează mai puţin acum. Important este ca la primul meci oficial să fie totul în regulă. Încă nu mă simt perfect, iar terenurile pe care jucăm în această perioadă nu mă ajută prea mult. Însă sunt sigur că voi ajunge la potenţial maxim în curând".

×
Subiecte în articol: fotbal intern