x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Becali a primit veşti bune de la ANAF: Bourceanu şi Nikolici, buni de joc, Costea peste o săptămână

Becali a primit veşti bune de la ANAF: Bourceanu şi Nikolici, buni de joc, Costea peste o săptămână

27 Iul 2011   •   18:35
Becali a primit veşti bune de la ANAF: Bourceanu şi Nikolici, buni de joc, Costea peste o săptămână

Patronul Stelei, Gigi Becali a vorbit la GSP TV despre problemele jucatorilor achizitionati de la Craiova si Timisoara, care nu pot fi folositi din cauza problemelor financiare ale celor doua cluburi.

'Am fost azi (n.n. - miercuri) la ANAF. Mi-au spus ca Universitatea Craiova a intrat in insolventa si mi-au aratat un paragraf prin care contractele semnate inainte de aceasta perioada vor fi executate de un administrator financiar. Eu voi cere acum Craiovei sa valideze acest contract. O sa dureze cam o saptamana pana cand Mihai Costea va putea juca', a declarat Becali.

'Apoi m-am interesat de jucatorii de la Poli. Ei au facut un pret estimativ pentru fiecare. Bourceanu era cotat pe la vreo 400.000 de euro, noi am semnat cu Poli pentru 600.000, iar toti banii vor merge la ANAF. Am semnat pentru 200.000 ca sa-l imprumutam pe Nikolici, care vor ajunge la stat, iar in cazul in care dorim sa il cumparam, tot cu ei discutam. Bourceanu si Nikolici vor juca etapa asta pentru ca maine voi plati banii la ANAF', a mai declarat patronul Stelei la GSP TV.

×
Subiecte în articol: steaua gigi becali bourceanu mihai costea