x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Becali duce Steaua la Piteşti, nu la Buzău: "Sută la sută jucăm acolo!".

Becali duce Steaua la Piteşti, nu la Buzău: "Sută la sută jucăm acolo!".

17 Iun 2011   •   11:49
Becali duce Steaua la Piteşti, nu la Buzău: "Sută la sută jucăm acolo!".

Dupa ce zilele trecute anuntase ca va muta echipa la Buzau, finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, vineri, ca se afla in negocieri avansate pentru a disputa meciurile de pe teren propriu pe stadionul "Nicolae Dobrin" din Pitesti.

"Daca ei imi creeaza conditii la Pitesti, acolo vom juca. Sa nu ma coste mai mult ca in Ghencea. Populatia de acolo cred ca iubeste Steaua. Am ales aceasta varianta pentru ca Pitestiul este cel mai aproape de Bucuresti. O sa platesc doar in ziua meciului, pentru ca o sa venim acolo doar pentru jocuri, antrenamentele urmand sa le facem la Bucuresti. Vom plati doar cheltuielile curente, gaze, curent si ce se mai consuma intr-o zi de meci. Suta la suta o sa vin sa joc cu Steaua acolo", a spus Gigi Becali.

Primarul orasului Pitesti, Tudor Pendiuc, a afirmat ca lucrurile sunt ca si rezolvate cu venirea Stelei: "Nu vor fi probleme. Voi inainta propunerea Consiliului Local si nu trebuie decat aprobata. Suntem de acord ca Steaua sa vina sa joace pe stadionul nostru si astfel pitestenii sa vada si ei meciuri de Liga 1", a spus Pendiuc.

Becali se afla in conflict cu MApN legat de stadionul din Bulevardul Ghencea si de sigla Steaua. Finantatorul stelist se plange de chiria foarte mare pe care trebuie sa o plateasca pentru ca echipa sa evolueze pe Stadionul Steaua. Totodata, Clubul Sportiv al Armatei Steaua a cerut judecatorilor Tribunalului Bucuresti anularea marcii Steaua, aflata din anul 2003 in proprietatea societatii Fotbal Club Steaua Bucuresti SA.

Comandantul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, George Boroi, a anuntat, joi, intr-un comunicat ca FC Steaua inregistra la data de 31 mai datorii din chirii in suma de 997.705 lei, carora li se adauga penalizari calculate pana la 31 decembrie 2010, de 258.148 de lei. Comandantul CSA mai afirma ca MApN doreste ca FC Steaua sa continue sa joace pe stadionul din Bulevardul Ghencea. Insa pentru ca FC Steaua sa continue sa evolueze pe arena din Bulevardul Ghencea trebuie ca gruparea sa-si achite datoriile si sa incheie un nou contract cu CSA Steaua. Becali a mentionat apoi ca va discuta cu George Boroi posibilitatea incheierii unui nou contract.

Lotul echipei Steaua a efectuat primele antrenamente in vederea inceperii noului sezon la Centrul National de Fotbal de la Mogosoaia.

×
Subiecte în articol: steaua gigi becali liga 1