x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Becali spune că a făcut o ofertă de 2,5 milioane de euro pentru Torje

Becali spune că a făcut o ofertă de 2,5 milioane de euro pentru Torje

24 Iun 2011   •   15:33
Becali spune că a făcut o ofertă de 2,5 milioane de euro pentru Torje

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat in aceasta seara, la Sport.ro, ca a facut o oferta clubului Dinamo de 2,5 milioane de euro pentru achizitionarea mijlocasului Gabriel Torje si asteapta un raspuns din partea oficialilor dinamovisti.

"Eu am facut o oferta de doua milioane si jumatate pentru Torje, la care astept un raspuns. Mie mi-a spus Borcea ca nu el poate lua o hotarare si ca e vorba de situatia financiara. El mi-a zis ca vrea sa bage bani si sa vina fiecare cu un milion, si Savulescu si Badea. Le-a zis sa termine cu manangementul ca se fac de ras. Daca nu o sa dea bani, a zis ca nu o sa aiba de ales", a spus Becali.

Becali a precizat ca Dinamo l-a imprumutat pe Marius Alexe unei alte echipe, dar clubul din Soseaua Stefan cel Mare tot are nevoie imediata de o suma de bani consistenta. "L-au dat acum pe Alexe, 600.000 pe sase luni. Eu cred ca il vor cumpara pe Alexe, ii vor plati clauza, dar 600.000 nu rezolva problema lui Dinamo. Si nici astia 2.500.000 nu rezolva problema, dar cat de cat mai respira cu ei. Din punctul lui de vedere, Cristi mi-a zis: «Mor si nu ti-l dau pe Torje, dar nu am ce face, nu vor sa dea bani. Asta inseamna la ei management, sa-l vanda pe Torje. Eu nu vreau asta»", a relatat Gigi Becali.

Finantatorul stelist a mentionat ca exista si posibilitatea achizitionarii mijlocasului Alexandru Bourceanu, de la FC Timisoara. "Pe Bourceanu e posibil sa-l luam, dar n-am discutat nimic cu jucatorul", a precizat el.

×
Subiecte în articol: steaua gigi becali torje liga 1 fotbal intern