x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Borcea, dezamăgit de fani: "Este prima dată când galeria noastră este dominată acasă!"

Borcea, dezamăgit de fani: "Este prima dată când galeria noastră este dominată acasă!"

11 Noi 2010   •   00:00
Borcea, dezamăgit de fani: "Este prima dată când galeria noastră este dominată acasă!"
Sursa foto: /Intact Images

Acţionarul FC Dinamo, Cristian Borcea, s-a declarat neplăcut surprins de faptul că galeria alb-roşiilor a fost dominată de fanii Universităţii Craiova prezenţi la meciul din sferturile de finală ale Cupei României şi l-a calificat drept "picol, chelner" pe arbitrul de rezervă Dragoş Istrate.

"S-a terminat cu bine, dar se putea şi mai bine, dar a intervenit acel picol, ospătar, Istrate. Ganea a luat roşu nemeritat şi avem probleme mari pentru meciul din campionat. Mărgăritescu are glezna umflată, iar Dănciulescu nu poate. Bine că totuşi ne-am calificat. Am avut emoţii foarte mari şi nu m-am uitat la penalty-uri. Cupa este obiectivul cel mai aproape de realizat", a spus Borcea, care i-a imputat lui Istrate eliminarea lui Liviu Ganea din minutul 78.

Oficialul dinamovist s-a arătat dezamăgit de atmosfera creată de fanii bucureşteni: "M-a surprins neplăcut atmosfera creată de suporterii noştri. Au fost mai mulţi, dar au fost dominaţi de cei craioveni. Este pentru prima dată când se întâmplă aşa ceva pe Dinamo, ca galeria noastră să fie dominată pe teren propriu".

Borcea a adăugat că preferă ca Steaua să câştige întâlnirea cu Rapid din sferturile de finală ale Cupei României, pentru că o victorie în finala competiţiei în faţa formaţiei steliste reprezintă "o satisfacţia mult mai mare".

Formaţia Dinamo Bucureşti s-a calificat în semifinalele Cupei României - Timişoreana, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-2 (0-1, 1-1), după loviturile de departajare, echipa Universitatea Craiova, în sferturile de finală ale competiţiei. La finalul celor 90 de minute, scorul era 1-1, prin golurile reuşite de Munteanu '67, pentru Dinamo, şi Dina '31, pentru Universitatea Craiova. Oaspeţii au jucat în 10 oameni din minutul 71, după eliminarea lui Dilevski, iar şapte minute mai târziu, a fost eliminat şi dinamovistul Ganea.

La loviturile de departajare, pentru Dinamo au punctat Andrei Cristea, Cătălin Munteanu, Adrian Cristea şi a ratat Bordeanu, în timp ce pentru Universitatea a înscris Ologu şi au ratat Găman, Bărboianu şi Mihai Costea.

×
Subiecte în articol: cupa romaniei