x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern CFR Cluj confirmă transferul lui Traore la Kuban Krasnodar

CFR Cluj confirmă transferul lui Traore la Kuban Krasnodar

07 Feb 2011   •   10:21
CFR Cluj confirmă transferul lui Traore la Kuban Krasnodar

CFR 1907 Cluj şi Kuban Krasnodar au ajuns la un acord în privinţa transferului definitiv al al atacantului ivorian Lacina Traore la formaţia antrenată de Dan Petrescu, anunţă site-ul oficial al campioanei României.

Patronul grupării ardelene, Arpad Paszkany, a declarat, duminică, că ivorianul va fi cedat la formaţia rusă în schimbul a 4 milioane de euro. "Da, este adevărat, Traore a plecat în Spania să facă vizita medicală pentru că ne-am înţeles cu cei de la Kuban. În proporţie de 90 la sută totul este rezolvat, mai rămâne doar să traducem în engleză actele şi să se semneze documentele. Vom lua 4 milioane de euro pe el plus 10% dintr-un viitor transfer. Cel târziu mâine dimineaţă (n.r. - luni dimineaţă) se va oficializa transferul", a spus Paszkany.

Traore este al doilea transfer din Liga I făcut de nou-promovata în prima ligă rusă, după cel al lui Dacian Varga (Sportul Studenţesc).

Lacina Traore (20 ani) a ajuns în 2008 la CFR Cluj, de la Stade d'Abidjan, suma de transfer fiind de 5 milioane de euro, conform unor surse. Ivorianul va avea un salariu de peste 500.000 de euro la Kuban.

×