x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ciucă este optimist: "Sper să continui la Craiova!"

Ciucă este optimist: "Sper să continui la Craiova!"

25 Ian 2011   •   12:10
Ciucă este optimist: "Sper să continui la Craiova!"
Sursa foto: Gabriela Arsenie/

Fundaşul Universităţii Craiova, Mădălin Ciucă, a declarat, marţi, că situaţia sa este confuză din cauza unei datorii de 50.000 de euro pe care clubul oltean o are faţă de Gloria Bistriţa în contul transferului său, dar cu toate acestea el speră să continue la formaţia olteană-

"În cazul meu, situaţia este puţin confuză, patronul (n.r. - Adrian Mititelu) mi-a dat asigurări că se va înţelege cu Bistriţa, deşi cei de acolo nu prea vor să aştepte. Dar eu sper ca totul să se rezolve şi să rămân la Craiova", a spus Ciucă, fundaş venit în vară de la Gloria Bistriţa.

Jucătorul în vârstă de 28 de ani susţine că este linişte la Universitatea Craiva în ciuda scandalului provocat de plecarea jucătorilor Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu din cantonament. "La Universitatea viaţa continuă după orice antrenor şi jucător, echipa nu moare aşa repede cum cred unii. Ne pregătim, în acest cantonament a fost linişte, exceptând acel moment cu cei doi jucători care au plecat. Însă pe noi nu ne-a afectat acest lucru", a explicat Ciucă.

Fundaşul dreapta Alin Buleică a declarat că a învăţat din greşelile pe care le-a făcut în trecut şi este gata să se lupte cu ceilalţi colegi pentru un post de titular. "Am rămas mai mulţi tineri acum la echipă, sper ca antrenorul să se bazeze pe noi în retur şi să nu-l dezamăgim. Eu am mai evoluat în campionatul trecut, am greşit în acel meci cu Urziceni, mi-am asumat greşelile, am învăţat din ele şi sper să nu le mai repet. Mă simt bine pe postul de fundaş dreapta, mă voi lupta cu ceilalţi colegi pentru titularizare. Mulţi spun că vom retrograda, îi lăsăm să vorbească şi sperăm să nu le dăm satisfacţii. Vrem să facem o figură frumoasă şi să terminăm cât mai sus în campionat, chiar dacă sunt mai multe probleme la club", a precizat Buleică.

De asemenea, atacantul Mihai Roman consideră că după ultimele plecări din lot jucătorii tineri au mai multe şanse de a prinde primul unsprezece. "Tinerii vor avea mai multe şanse de a juca acum, după ultimele plecări, important este să dăm tot ce e mai bun şi să răsplătim încrederea care ne este acordată. Eu chiar apucasem să debutez la primă echipă în tur. Atunci era alt antrenor, acum a venit Nicolo Napoli şi încercăm să ne adaptăm. Eu îmi doresc să joc şi să înscriu cât mai multe goluri pentru Universitatea", a adăugat Roman.

×