x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Claudiu Niculescu: "Echipa arată mai bine ca în tur, suntem pregătiţi!"

Claudiu Niculescu: "Echipa arată mai bine ca în tur, suntem pregătiţi!"

15 Feb 2011   •   11:03
Claudiu Niculescu: "Echipa arată mai bine ca în tur, suntem pregătiţi!"
Sursa foto: /Intact Images

Atacantul echipei Universitatea Cluj, Claudiu Niculescu, a declarat, luni, că formaţia sa este pregătită şi va avea o faţă total diferită în partea a doua campionatului, mai ales datorită transferurilor efectuate şi a pregătirii desfăşurate în Antalya.

"Suntem pregătiţi. A fost o perioadă de pregătire destul de lungă. Echipa arată mult mai bine decât în tur, am spus-o şi înainte de cantonament când ştiam ce transferuri am făcut. Eu sunt de principiu că amânarea returului nu era oricum o idee bună. E bine că se joacă aşa cum a fost stabilit, mai ales că vremea ţine cu noi", a spus Niculescu.

Jucătorul ardelenilor a precizat că nu se teme de concurenţa din ofensivă, unde antrenorul Ionuţ Badea are de ales dintre el, Tony Nwakaeme şi Gabriel Machado pentru postul de vârf împins. "Concurenţa e benefică pentru orice echipă. Cred că oricine care se va pregăti corespunzător va juca. Îmi pare rău că Valentin Lemnaru a plecat la Pandurii. E un jucător care s-a ataşat mult de această echipă, care a contribuit la promovarea echipei în Liga I. La vară are posibilitatea să revină, depinde doar de el să joace acolo meci de meci", a mai spus Claugol.

Coechipierul său, Octavian Abrudan, nu crede că Universitatea se va număra printre echipele care se vor bate pentru evitarea retrogradării. "Mă bucur că începe returul la data stabilită şi nu va fi nicio amânare. Ne-am pregătit foarte bine în Antalya, evoluţiile noastre acolo au fost bune şi sper să le continuăm şi în campionat. Nu îmi fac probleme cu evitarea retrogradării, nu cred că e cazul", a declarat Abrudan.

Cel mai nou transfer din echipa Universităţii Cluj, italianul Nicola Ascoli, a declarat că înainte să semneze cu formaţia clujeană a luat date de la Andrei Cordoş, actualul jucător al lui FCM Târgu-Mureş şi fostul său coechipier de la Frosinone. "Cordoş mi-a povestit lucruri frumoase despre proiectul Universităţii. Sincer, nu ştiam prea multe despre fotbalul românesc. Îl cunosc pe Felice Piccolo de pe vremea când evoluam amândoi la Empoli, ştiu că acum evoluează tot în Cluj, la CFR, dar n-am apucat să vorbim. Mutu e un mare jucător, un mare campion, iar Chivu e un fotbalist foarte respectat în Italia", a spus fundaşul stânga Nicola Ascoli.

Lotul formaţiei Universitatea Cluj a efectuat, luni, primul antrenament pe plan local după revenirea din Antalya.

×