x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Combinatul de la Galaţi nu mai poate finanţa singur clubul Oţelul

Combinatul de la Galaţi nu mai poate finanţa singur clubul Oţelul

11 Feb 2011   •   12:48
Combinatul de la Galaţi nu mai poate finanţa singur clubul Oţelul
Sursa foto: /Intact Images
151355-.jpgManagerul general al ArcelorMittal Galaţi, Thierry Le Gall, a declarat în această dimineaţă că aşteaptă şi alţi investitori la Oţelul, deoarece combinatul siderurgic nu poate finanţa clubul de fotbal pe termen lung.

"Este cert, echipa şi-a îmbunătăţit evident performanţa. În acelaşi timp, pentru mine este cât se poate de limpede că, pe termen lung, combinatul siderurgic nu poate suporta singur echipa de fotbal. Am spus că suntem deschişi să primim alături de noi alţi investitori. Responsabilitatea noastră este să asigurăm sustenabilitatea clubului de fotbal. Această sustenabilitate trebuie înţelească că noi singuri nu putem continua ca şi până acum. Asta pentru că problema mea numărul unu este să asigur slujbele în combinat astăzi", a declarat managerul general al ArcelorMittal Galaţi.

"Noi nu vrem să renunţăm de astăzi pe mâine. Vrem să găsim o soluţie pe termen lung, dacă este posibil şi alături de alţi investitori. Şi cel mai bine ar fi să facem lucrul acesta atâta vreme cât echipa de fotbal este în top şi are rezultate foarte bune, pentru că va fi mai greu să realizăm asta în situaţia în care clubul nu va mai avea aceleaşi rezultate", a completat Thierry Le Gall.

×