x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Conceicao le răspunde vasluienilor: "Am pierdut două puncte!"

Conceicao le răspunde vasluienilor: "Am pierdut două puncte!"

15 Mar 2011   •   09:02
Conceicao le răspunde vasluienilor: "Am pierdut două puncte!"
Sursa foto: /Intact Images

Antrenorul echipei FC Braşov, Antonio Conceicao, a declarat, luni, după remiza din meciul cu SC Vaslui, scor 1-1, că rezultatul îi lasă un gust amar deoarece formaţia sa merita să câştige.

"A fost un meci în care am pierdut două puncte, deoarece în a partea secundă am fost mult peste adversari şi meritam victoria. A fost un meci bun, intens, o bună propagandă făcută fotbalului. Am jucat cu una dintre echipele bune ale campionatului, dar rezultatul îmi lasă un gust amar. Am avut un început de retur foarte greu, dar ne-am descurcat bine. Şi astăzi am fost foarte aproape de victorie, dacă vom continua tot aşa va fi bine. Mergem cu ambiţie la Urziceni şi vrem să câştigăm. Vasluiul este o echipă care poate câştiga titlul doar condiţionat de rezultatele altor formaţii", a spus Conceicao.

Echipa FC Braşov a terminat la egalitate, luni, pe teren propriu, scor 1-1 (0-1), cu formaţia SC Vaslui, în ultimul meci al etapei a XXI-a a Ligii I. Oaspeţii au deschis scorul prin Wesley, în minutul 35, gazdele punctând prin autogol lui Kuciak, din minutul 55.

×