x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Conceicao: ”Mergem cu gândul de a marca în Ghencea”

Conceicao: ”Mergem cu gândul de a marca în Ghencea”

19 Apr 2011   •   12:26
Conceicao: ”Mergem cu gândul de a marca în Ghencea”
Sursa foto: /Intact Images
161788-conceicao-intact-images-20090918110426058.jpg

Deşi nu crede că echipa sa mai poate repeta rezultatul din campionat, când a învins Steaua cu 3-0, antrenorul lui FC Braşov, Antonio Conceicao, speră că elevii săi vor marca în Ghencea, în manşa tur a semifinalei Cupei României.

"Va fi un joc dificil dar noi mergem cu gândul de a obţine un rezultat favorabil. Trebuie să ne gândim la ambele partide nu doar la manşa tur, şi în acest fel vom pregăti acest joc. Trebuie să facem în aşa fel încât calificarea să se decidă la Braşov, pentru că acasă se poate spune că avem şanse mai mari la calificare. Cu toate acestea, trebuie să fim realişti şi să spunem că această dublă manşă are o favorită teoretică şi aceasta este Steaua, însă în astfel de partide, echipele mici se motivează mult mai bine şi pot face surprize. Băieţii sunt pregătiţi să scrie istorie, dar ştim cu toţii că această posibilitate de a ajunge în finală va fi foarte muncită", a declarat Conceicao.

"În meciul de campionat noi am venit cu câteva surprize, însă acum adversarii ne-au urmărit foarte mult jocul şi ştiu la ce să se aştepte. Eu însă voi căuta soluţii pentru a muta fără să dezechilibrez echipa. Trebuie să ne gândim la variante pentru că, pentru FC Braşov este foarte greu să recupereze jucătorii într-un timp foarte scurt, aşa că trebuie să rulăm întreg lotul. Vom vedea...însă este clar că 5 jocuri în 15 zile înseamnă foarte mult pentru FC Braşov, care nu are un lot numeros precum au echipele mari", a mai spus tehnicianul portughez.

×