x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Cornel Dinu laudă strategia lui Gigi Becali: „Aş vrea ca FCSB să ia campionatul. Sunt obişnuit să-mi iau înjurături”

Cornel Dinu laudă strategia lui Gigi Becali: „Aş vrea ca FCSB să ia campionatul. Sunt obişnuit să-mi iau înjurături”

11 Feb 2022   •   08:33
Cornel Dinu laudă strategia lui Gigi Becali: „Aş vrea ca FCSB să ia campionatul. Sunt obişnuit să-mi iau înjurături”
Sursa foto: Hepta

Cornel Dinu, o legendă vie a clubului Dinamo, consideră că strategia lui Gigi Becali de a miza pe jucători români este câștigătoare.

"Sunt de acord cu strategia lui Becali, în ciuda discursului, dar din punct de vedere al strategiei, de a creşte şi a lua jucători români, precum Hagi... E soluţia cea mai rentabilă pentru fotbalul românesc, iar acest lucru ar trebui să domine, ca un gentlemen agreement, să ne punem toţi de acord cu strategia asta", a declarat Cornel Dinu. 

„Procurorul” consideră că instabilitatea de la nivelul băncii tehnice ale echipei finanțate de Gigi Becali este marea problemă. 

"Spiritul lui de negustor nu i-l poate lua nimeni. E de apreciat. Problema e pe partea tehnică, schimbă antrenorii la trei, patru luni. Aici trebuie o stabilitate, iar toate echipele ale fotbalului mondial se rostesc pe de rost. FCSB a ajuns la acest lucru. 

Marea problemă, nu doar a FCSB, ci la toate echipele, e la nivelul apărătorilor centrali. Miron şi Cristea sunt vulenrabili. Săpunaru, Tamaş şi Burcă ies în relief şi m-aş cam opri. S-a oprit firul creşterii propriilor jucători

Aş vrea ca FCSB să ia campionatul. Sunt obişnuit să-mi iau înjurături, dar nu mă gândesc că aş fi un partizan sau un admirator al FCSB, ce a fost a fost şi rămâne, dar strategia FCSB-ului o doresc învingătoare, decât să aduc jucători din afară", a mai spus dinamovistul pentru Telekom Sport

×
Subiecte în articol: FCSB gigi becali cornel dinu