x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Cristi Borcea: "Sunt trist pentru că s-a accidentat Torje!"

Cristi Borcea: "Sunt trist pentru că s-a accidentat Torje!"

27 Oct 2010   •   00:00
Cristi Borcea: "Sunt trist pentru că s-a accidentat Torje!"
Sursa foto: Mihai Stetcu/Intact Images

Acţionarul FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, marţi, după calificarea echipei în sferturile de finală ale Cupei României în dauna celor de la ALRO Slatina, că regretă faptul că mijlocaşul Gabriel Torje s-a accidentatâ, devenind astfel indisponibil cel puţin două săptămâni.

"Sunt trist că l-am pierdut pe Torje pentru minim două-trei săptămâni. I se va face o ecografie, cred că este o întindere. Pentru noi era important meciul cu Gaz Metan Mediaş (n.r. - etapa a XIII-a a Ligii I), un meci foarte greu. Pentru acest meci nu-l avem pe Garat, accidentat, pe Moţi, suspendat, şi acum pe Torje", a spus Borcea la Sport.ro.

Echipa Dinamo Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (3-1), divizionara secundă ALRO Slatina, în optimile competiţiei. Gazdele au marcat prin Niculae '3 şi Alexe '8 şi '36, iar oaspeţii au înscris prin Bârsan '39.

În minutul 79, Gabriel Torje a fost înlocuit, după doar 16 minute de la intrarea sa pe teren din cauza unei accidentări.

×
Subiecte în articol: cupa romaniei