x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Cu cuţitele pe masă

Cu cuţitele pe masă

de Mihai Igirosanu    |    18 Sep 2011   •   21:00
Cu cuţitele pe masă

Dupa ce finantatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu, a inflamat spi­ri­tele in Liga 1 inaintea meciului Otelul Galati – CFR Cluj (0-4), din etapa a 6-a, prevestind ca meciul de pe terenul campioanei en-titre va fi 'un meci al prieteniei, practic au reinviat cooperativele' si indemna pariorii sa joace '2 solist', meciul din aceasta seara se anunta incendiar. Oficialul moldovenilor anticipa ca galatenii si-ar plati, astfel, o datorie din sezonul trecut, cand Otelul, aflata in lupta pentru titlu, s-a impus relativ lejer pe stadionul CFR-ului.

'Fiecare trebuie sa raspunda pentru declaratiile facute. Nu stiu motivul pentru care isi forteaza norocul, nu comentez, pentru ca nu are rost. Pe mine ma deranjeaza daca vorbeste o persoana pe al carei cuvant pun pret. Daca vorbeste o persoana pe care nu pun mare pret, ma deranjeaza mai putin sau chiar deloc. Ar trebuie sa-i deranjeze pe diriguitorii din fotbal', a replicat, prompt, patronul ardelenilor, Arpad Paszkany. Apoi, boss-ul gruparii din Gruia s-a referit si la meciul direct, programat in aceasta seara.

'Mi-as dori ca rezultatul sa fie la fel de amical ca si cel din meciul de la Galati, dar in favoarea noastra!'. La fel de prompt a reactionat si presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan: 'La Galati, echipa a fost motivata de ce a spus Porumboiu, se pare ca a avut gura aurita si sa speram ca asa va fi si runda viitoare, cand vom juca cu ei'. Antrenorul Vasluiului, Viorel Hizo va fi nevoit sa efectueze cateva mutari dupa meciul de la mijlocul saptamanii, acel 2-2 inregistrat pe Olimpico, in fata celor de la Lazio, din grupele Europa League. Multi jucatori acuza o stare accentuata de oboseala, motiv pentru care Hizo are mari batai de cap.

Paszkany: 'Ma tem de arbitraj'
Patronul celor de la CFR Cluj, Arpad Paszkany (foto) a inceput inca de finele saptamanii precedente razboiul psihologic inaintea confruntarii din aceasta seara, incercand sa puna presiune pe brigada de arbitri: 'Atunci cand vine vorba de Porumboiu, parca arbitrii au o anumita sensibilitate. Mie mi se pare ca arbitrul a dus meciul Vaslui - Dinamo intr-o singura directie, iar aceasta convingere mi-au intarit-o oamenii neutri. Cred ca e posibil sa apara greseli, dar parca la Vaslui putem vorbi de cu totul altceva. Sper sa vad un arbitraj corect la CFR Cluj – Vaslui'.

×
Subiecte în articol: fotbal intern cfr cluj - vaslui