x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Marți, miercuri și joi au loc sferturile de finală ale Cupei României

Marți, miercuri și joi au loc sferturile de finală ale Cupei României

de Redacția Jurnalul    |    03 Apr 2023   •   18:00
Marți, miercuri și joi au loc sferturile de finală ale Cupei României

Marți, miercuri și joi, la Arad, Sibiu, Sfântu Gheorghe și Cluj-Napoca au loc sferturile Cupei României la fotbal, în urma cărora vor fi desemnate semifinalistele competiției.

Potrivit FRF, marți, de la ora 19.00, este programată partida UTA Arad – FCU Craiova 1948. La ultima confruntare, în ianuarie, pe terenul oltenilor, a fost 1-1, în vreme ce turul de la Arad s-a încheiat 2-1 pentru UTA în august 2022.

Un alt sfert este programat miercuri, de la ora 19.00. Este vorba de meciul AFC Hermannstadt – Universitatea Cluj. Confruntările precedente au adus victorii la limită și cu același scor, 1-0, pentru U Cluj, atât în tur, cât și în retur din sezonul regular al primului eșalon.

Sepsi OSK Sf. Gheorghe – CS Mioveni este programat joi de la ora 18.00. „Gazdele din play-off-ul L1 par teoretic favorite, dar să nu uităm că Mioveni poate fi considerată pe bună dreptate revelația ultimilor ani, mai mereu, în Cupa României! După meciuri acasă cu FCSB, respectiv, Chindia, duelul din Cupă rămâne imprevizibil. Argeșenii sunt concentrați pe o misiune grea de evitare a retrogradării din L1, totuși. Orice se poate întâmpla joi și pentru că, în ultimele două meciuri directe, Mioveni a scos 4 puncte! Mai precis, a fost 1-1 pe teren propriu și victorie-surpriză cu 1-0 în deplasare pentru Mioveni în sezonul regular din campionat”, notează Federația.

Sepsi este deținătoarea trofeului și are un blazon de apărat, după finala câștigată cu 2-1 în fața celor de la FC Voluntari prin dubla lui Marius Ștefănescu.

Al patrulea sfert, CFR Cluj – FC Argeș, este programat tot joi de la ora 21.00. Băieții lui Dan Petrescu s-au impus în ultimele meciuri directe, 3-1 în Gruia la jumătatea lunii februarie, și 1-0 în deplasare, în septembrie anul trecut. De altfel, din 2008 până azi, în ultimele 10 confruntări, de fiecare dată a câștigat CFR.

Potrivit FRF, semifinalele Cupei României Betano sunt programate tot în această lună, iar marea finală va avea loc în a doua parte a lunii mai.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cupa romaniei sferturi meciuri