x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern De-ar trăi Nea Mărin!

De-ar trăi Nea Mărin!

de Vicentiu Neagoe    |    05 Ian 2012   •   21:00
De-ar trăi Nea Mărin!

Regretatul actor Amza Pellea are o replica hazlie in celebrul film 'Nea Marin miliardar', in momentul in care vede pe plaja de la Mamaia o masina americana: 'Fir-ai a dracu’ de masina, un’ ti-e botu’?'. Asa probabil, dar la scara tragicului, se intreaba si suporterii Craiovei: 'Unde s-a dus, Doamne’, echipa noastra?'.

Deci... Una din nou-promovatele in liga secunda, FC Olt Slatina, ar putea evolua din primavara in Banie. 'Alb-visiniii' vor disputa meciurile din retur la Craiova, iar din vara, finantatorul Claudiu Postolache vrea ca echipa sa ramana a Craiovei, urmand sa evolueze sub numele de FC Stiinta. FC Olt Slatina a luat fiinta in urma contopirii FC Piatra Olt cu CSM Slatina, echipa careia i-a si preluat locul in esalonul secund, in seria vest. Prea multe amanunte nu exista despre intentia patronilor echipei, dar unele surse din Slatina au dezvaluit ca trecerea echipei din resedinta judetului Olt la Craiova ar avea alt substrat.

Si anume, faptul ca la Slatina mai exista o echipa, ALRO Slatina, formatie agreata de mai-marii judetului si ca, practic, patronii echipei au fost sfatuiti sa plece din Slatina, sa ajunga la Craiova, care nu mai are echipa. Fiind an electoral, s-ar putea ca mai-marii Craiovei sa accepte un compromis si sa infiinteze o noua echipa la Craiova. Se vehiculeaza si numele unor fosti jucatori ai Craiovei, cum ar fi Surugiu, Saceanu sau Viga­riu, dar acestia din urma au semnat cu Alro Slatina. Locul de disputare a partidelor ar fi stadionul Extensiv din Parcul Nicolae Romanescu.

Aceleasi surse au declarat ca intentia de a aduce o echipa la Craiova exista, dar in nici un caz nu este vorba despre FC Olt Slatina. Doua nume sunt vehiculate ca ar putea 'sa-i faca fericiti pe suporterii din Banie': Gaz Metan Severin si FC Snagov. Un hibrid si o formatie suspectata ca a aranjat foarte multe meciuri in seria secunda, pentru pariuri sportive. Revenind la Nea Marin, la nepotul Suca, la Veta, sa ramanem cu nostalgia lor, sa radem putin si sa ne inchipuim cum ar fi aratat Stiinta in tricouri alb-visinii.

×
Subiecte în articol: fotbal intern