x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern De ce nu poate Gigi Becali să-l CONCEDIEZE pe Reghecampf

De ce nu poate Gigi Becali să-l CONCEDIEZE pe Reghecampf

16 Dec 2016   •   09:22
De ce nu poate Gigi Becali să-l CONCEDIEZE pe Reghecampf

Steaua lui Gigi Becali se clatină din temelii. După eliminarea din Europa League şi după pierderea primului loc în Liga I, echipa latifundiarului din Pipera a fost scoasă din Cupă de CS Mioveni. „Războinicul Luminii” este foc şi pară, însă nu poate să-l disponibilizeze pe Laurenţiu Reghecampf, infprmează Spynews.

Antrenorul este menţinut în funcţie de contractul beton pe care îl are. Deşi nu mai este susţinut nici de Becali, nici de jucători, Reghe nu poate fi demis. Dacă ar încerca să facă asta, Becali ar pierde un munte de bani. În actele semnate între club şi tehnician există o clauză care spune că roş-albaştrii se obligă să achite 1 milion de euro dacă vor dori să schimbe antrenorul. La rândul său, Laurenţiu Reghecampf trebuie să plătească această sumă, în cazul în care îşi dă demisia. Mai mult, contractul lui Reghe la Steaua este valabil până în vara anului 2018.

Gigi Becali mai are însă o mare problemă! Steaua are în lot foarte mulţi jucători impresariaţi de Anamaria Prodan. Conform surselor noastre, se pare că latifundiarul se teme că o eventuală despărţire cu scandal de Reghecampf o va face pe Prodanca dornică de răzbunare. Dacă sexy-impresara începe să pună beţe în roate prin intermediul fotbaliştilor, atunci misiunea înlocuitorului lui Reghe va deveni imposibilă.

×
Subiecte în articol: laurentiu reghecampf gigi becali