x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Declarație SURPRIZĂ a lui Mihai Stoica: E momentul să fac un pas în spate

Declarație SURPRIZĂ a lui Mihai Stoica: E momentul să fac un pas în spate

12 Sep 2017   •   08:35
Declarație SURPRIZĂ a lui Mihai Stoica: E momentul să fac un pas în spate

Directorul executiv al Stelei îl contrazice pe finanțatorul roș-albastru și confirmă conflictul deschis cu Denis Alibec.

"Mărturisesc că este prima dată în 23 ani de carieră în care un jucător mi se adresează cu "vorbești tu de fotbal", punându-mi la îndoială autoritatea în club. Iar când patronul iese și îi dă dreptate public, îndoiala dispare. E stilul inconfundabil al lui Gigi Becali, stil cu care a făcut performanțe și rețeta financiară de care Steaua și fotbalul românesc au mare nevoie. Prin urmare, nu-mi rămâne decât să fac un pas în spate și să aplaud evoluțiile lui Alibec în partidele care urmează. La ora asta, orgoliile trec în plan secund. Mă interesează prea puțin ca el să mă respecte. Vreau doar să respecte fotbalul și să-și pună în valoare calitățile incontestabile.
P. S. Alibec nu s-a scuzat, n-a considerat că are motive. E mai bine, scuzele false n-au nicio valoare. Asta, doar așa, pentru a respecta în totalitate adevărul", scrie Mihai Stoica pe Facebook.

Meciul Viitorul - FCSB 1-0 a aprins spiritele în vestiarul echipei antrenate de Nicolae Dică. Sursele GSP au povestit că, în timpul partidei, directorul sportiv Mihai Stoica i-a strigat lui Denis Alibec de pe banca de rezerve: “Coboară, bă, să iei mingea!”.

Nervos, căpitanul echipei s-a oprit din alergare și i-a răspuns pe un ton foarte ridicat: “Mai, lasă-ne, bă, dracului în pace!”, scrie gsp.ro.

×
Subiecte în articol: mihai stoica