x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dezastru roş-albastru în Ţara Sfântă: Maccabi Haifa – Steaua 5-0. Cea mai mare umilinţă europeană în ultimii 14 ani!

Dezastru roş-albastru în Ţara Sfântă: Maccabi Haifa – Steaua 5-0. Cea mai mare umilinţă europeană în ultimii 14 ani!

20 Oct 2011   •   19:00

Steaua a fost umilita in primele 45 de minute ale partidei jucata joi seara, in Europa League, pe terenul israelienilor de la Maccabi Haifa. Amasha a facut ce a vrut cu apararea lui Ilie Stan, marcand de doua ori, in minutele 10 si 20, si scotand un penalty, soldat cu eliminarea lui Bicfalvi si transformat de Katav in minutul 38. Steaua nu a existat practic pe teren, avand o bara la o lovitura de cap a lui Tatu si un sut putin pe langa poarta a lui Fl. Costea.

Dupa pauza, Maccabi a intregit dezastrul Stelei, care a incheiat meciul in opt jucatori de camp, dupa ce si Iliev a luat mai devreme drumul vestiarelor. Twatha si Vered si-au trecut si ei numele pe lista marcatorilor, scorul final 5-0 fiind cel mai drastic suferit de Steaua in cupele europene in ultimii 14 ani, de la acel PSG - Steaua 5-0 din preliminariile Ligii Campionilor, editia 1997-1998.

×
Subiecte în articol: steaua europa league maccabi haifa