x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dică s-a dezlănţuit: hat-trick în amicalul cu Şeriff Tiraspol

Dică s-a dezlănţuit: hat-trick în amicalul cu Şeriff Tiraspol

31 Ian 2011   •   18:48
Dică s-a dezlănţuit: hat-trick în amicalul cu Şeriff Tiraspol
Sursa foto: /Intact Images

149201-.jpgNicolae Dică a făcut azi primul său meci mare de la revenirea la Steaua, înscriind trei goluri în amicalul câştigat cu 4-1 în faţa lui Şeriff Tiraspol, locul trei din campionatul Moldovei, din care două cu execuţii superbe. Dică a deschis scorul în minutul 17, când a pus balonul sub bară cu un şut de la 20 de metri. Roş-albaştrii au intrat la pauză cu două goluri avantaj, Galamaz majorând scorul după o centrare a lui Brandan.

Recitalul lui Dică a continuat şi după pauză. În minutul 60 a dus scorul la 3-0 după o scăriţă peste portarul advers, peste numai un minut înscriind din nou, din careul mic al moldovenilor. Golul de onoare al lui Şeriff a fost marcat de Jimmy, în minutul 73.

Marius Lăcătuş a început cu: Tătăruşanu - Bonfim, Galamaz, Gardoş, Brandan - Nicoliţă, Ricardo, L. Marinescu, Tănase - Dică - Bilaşco. Pe parcursul meciului au mai intrat Szekely, Rădut, Surdu, Bicfalvi, Stanca, Baciu, Onicaş, Onofraş, Emeghara şi C. Matei. Singurul jucător care a evoluat toate cele 90 de minute a fost Gardoş.

Următorul meci amical al Stelei va avea loc miercuri, împotriva formaţiei croate Dinamo Zagreb.

×