x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamo îşi prelungeşte cantonamentul din Antalya

Dinamo îşi prelungeşte cantonamentul din Antalya

03 Feb 2011   •   13:29
Dinamo îşi prelungeşte cantonamentul din Antalya
Sursa foto: /Intact Images
149748-.jpgAntrenorul dinamovist Ioan Andone a decis să prelungească stagiul de pregătire din Antalya cu încă cinci zile din cauza stării nefavorabile din ţară şi a terenurilor proaste de antrenament, informează site-ul oficial al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

"Revenirea în ţară pe 10 februarie, cu 16 zile înaintea reluării campionatului, ar fi însemnat 8 zile pierdute pe sintetic, la sală sau prin zăpadă. În 8 zile poţi să pierzi 25 la sută din ceea ce acumulezi din punct de vedere tehnic, tactic. Am urmărit în fiecare zi starea vremii în ţara, iar prognoza meteo pentru săptămâna viitoare nu se anunţa favorabilă pentru programul de pregătire. Am decis prelungirea cu încă 5 zile a acestui stagiu şi mă bucur că jucătorii au reacţionat pozitiv. Nimănui nu-i este uşor să stea departe de familie aproape o lună, dar este extrem de importantă pentru evoluţia echipei în returul campionatului! Vom mai disputa un meci amical, în 13 februarie, vor exista şi zile libere, aşa cum ar fi fost stabilit programul în ţara", a spus Andone.

Tehnicianul e mulţumit de faptul că echipa sa a ajuns la al treilea meci de pregătire fără gol primit, după 2-0 cu Obolon, 0-0 cu Partizan şi 4-0 cu Dacia Chişinău: "Sunt încrezător că vom reuşi să rezolvăm organizarea defensivă a echipei. E mult spus revanşă pentru meciul cu Hajduk Split pentru că vorbim doar de un joc amical! Nu se joacă pe puncte, nu este un meci de calificare. E doar o partidă de pregătire împotriva unui adversar puternic. Revanşă va fi doar într-o competiţie oficială! Ca antrenor, îmi doresc să câştig orice meci şi sper să continuăm seria evoluţiilor bune din ultima săptămâna, fără gol primit".

Lotul dinamovist va părăsi Hotel Papillon Ayscha în 10 februarie şi se va instala la Hotel Susesi din Antalya până în 15 februarie.

×