x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamo va depune memoriu împotriva lui Porumboiu

Dinamo va depune memoriu împotriva lui Porumboiu

11 Apr 2011   •   12:34
Dinamo va depune memoriu împotriva lui Porumboiu
Sursa foto: /Intact Images
160653-159636-151943-20100823122126077.jpg

Directorul sportiv al clubului Dinamo, Constantin Dănilescu, a anunţat în această după-amiază că gruparea la care activează va depune un memoriu la Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal împotriva finanţatorului grupări FC Vaslui, Adrian Porumboiu, care l-a numit sâmbătă pe antrenorul Ioan Andone "nebun".

"În cursul zilei de astăzi sau mâine vom depune un memoriul la Liga Profesionistă de Fotbal, la Comisia de Disciplină, împotriva domnului Porumboiu, pentru declaraţiile de sâmbătă seara", a spus Dănilescu.

Totul a plecat de la declaraţiile lui Andone, care a criticat arbitrajul de la partida dintre cele două echipe, câştigată de vasluieni cu 2-0. "A fost un meci la discreţia noastră. Andone o fi văzut meciul din Arabia Saudită sau l-o fi bătut soarele în cap. E nebun. Nu sunt medici în România care să-l facă sănătos. Noi nu cumpărăm titluri, nu umblăm cu valize, nu cumpărăm jucători. Nu îi este ruşine? Daţi-mi măcar o fază din meci în care Vaslui a fost avantajată. Să tacă din gură şi să nu mai vorbească prostii. Ei vorbesc de arbitraj când lui Şovre îi mai trebuia doar tricoul roşu? Eu am fost arbitru, nu păpuşar", a venit replica lui Porumboiu.

"Chiar m-a iritat acuza lui Andone că Vasluiul este un nou Piatra Neamţ. Cum să mă duc eu la un arbitru să îi spun ceva? Vine acum antrenorul coborât de pe cămilă şi spune că am fost ajutaţi. Cum suntem noi ajutaţi când am avut un penalti în doi ani de zile? Poate dacă au fost obişnuiţi cu alţii să se dea la o parte... Nu e şi cazul Vasluiului. Dinamo nici nu a fost astăzi pe teren. Andone a luat-o razna şi la fel cum o să-l pun la punct pe el o să-i pun pe toţi care fac acuze la adresa Vasluiului. Nu au nici un drept să vorbească. Întâi să-şi facă echipă şi pe urmă să emită pretenţii", mai declara oficialul vasluian după meci.

×