x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dorinţe după Dubai. Antrenorul lui Dinamo şi-i doreşte mult pe Curtean şi Pârvulescu

Dorinţe după Dubai. Antrenorul lui Dinamo şi-i doreşte mult pe Curtean şi Pârvulescu

de Mihai Igirosanu    |    04 Ian 2012   •   21:00
Dorinţe după Dubai. Antrenorul lui Dinamo şi-i doreşte mult pe Curtean şi Pârvulescu

Liviu Ciobotariu, antrenorul liderului la zi din Liga 1, Dinamo, a revenit marti in tara dupa vacanta pe care a petrecut-o in Dubai.

Tehnicianul "cainilor" a dezvaluit si o parte din strategia de transferuri pe care clubul din "Stefan cel Mare" o are pentru aceasta pauza de iarna: "Imi doresc doi-trei jucatori. Sunt jucatori care vor completa lotul. Noi oricum avem un lot foarte bun. Da, si Parvulescu, si Curtean sunt pe lista. Nu vom face transferuri de dragul de a face transferuri. Vom face transferuri ca sa completam lotul, de altfel un lot foarte bun. Chipciu e un jucator interesant, mie mi-a placut. Si el daca venea la Dinamo ar fi venit sa faca parte din lot. Adica sa completam lotul", a spus Ciobotariu.

Acesta nu se astepta sa fie nomina­lizat printre cei mai buni antrenori ai anului trecut: "Sincer nu m-am asteptat sa fiu nominalizat printre cei mai buni antrenori. Mai ales ca am avut o perioada scurta de sase luni la Dinamo. Pentru acest an imi doresc sa repetam aceleasi rezultate pe care le-am avut si in turul campionatului, sa terminam pe primul loc la final. Regrete? Nici nu incape discutie! Infrangerea cu Steaua. Pentru mine, pentru jucatori si pentru suporteri a fost o lovitura foarte grea. Nu tin cu dintii de acest scaun. In viata unui antrenor se poate intampla orice".

Ciobotariu spune ca Dinamo ar trebui bagata in seama in lupta pentru titlu. "Nu stiu daca nu ne baga nimeni in seama. O echipa precum Dinamo, cu traditie, care s-a batut tot timpul la campionat. Nu se pune problema sa nu fim bagati in seama. Avem in spate echipe cum sunt CFR Cluj, Rapid, Steaua, echipe foarte puternice."

×
Subiecte în articol: dinamo