x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dragomir: "Mă gândesc să mă retrag, dar nu înainte de 2014"

Dragomir: "Mă gândesc să mă retrag, dar nu înainte de 2014"

06 Iul 2011   •   10:53
Dragomir: "Mă gândesc să mă retrag, dar nu înainte de 2014"

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, miercuri, ca se gandeste sa se retraga de la conducerea LPF, dar nu mai devreme de anul 2014 atunci cand se va incheia actualul mandat.

"Ma gandesc la retragere. Da, Dragomir se gandeste la retragere. Uite asa, ce, n-am voie sa ma gandesc? Dar ma gandesc la o retragere din 2014, nu acum. Mai am doi ani pana se termina mandatul, mai devreme nu", a declarat oficialul LPF pentru agentia Mediafax.

Dragomir nu se teme ca va fi demis de conducatorii cluburilor din Liga I la Adunarea Generala Ordinara programata la 18 iulie. "Nu ma tem de Adunarea Generala. Pana in 2014 e greu sa ma demita. N-am legaturi eu cu niciun presedinte, dar eu imi vad de treaba si fac lucrurile in asa fel sa fie bine pentru toti", a adaugat Dumitru Dragomir.

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, ca vrea sa convoace Adunarea Generala a LPF pentru a-l inlocui pe presedintele Dumitru Dragomir cu un proiect prin care fiecare conducator de club sa conduca liga profesionista cate sase luni. "Eu o sa propun ca fiecare club sa tina presedintia sase luni, in functie de cum cade la sorti. Mie poate sa-mi vina randul si peste noua ani. Ca sa nu mai speculeze el. O sa votam in Adunarea Generala sa schimbam punctul ala din statut, ca presedintele sa nu se mai aleaga prin vot si sa se faca prin rotatie", a spus Becali.

Gigi Becali a mentionat ca are deja aliati impotriva lui Dumitru Dragomir. "Eu am primit telefoane de prin strainatate, de la conducatori de club care erau cu el inainte si care-l injurau acum. Am contactat deja 5 - 6 pentru convocare. Vreau sa semneze convocarea 12 insi, ca sa fim siguri. Sa terminam cu el", a mai spus Becali.

Becali si presedintele LPF si-au declarat razboi "total" marti, adresandu-si injurii dure si amenintandu-se reciproc, dupa ce oficialul stelist l-a acuzat pe Dumitru Dragomir ca i-a inselat pe patronii de cluburi cu privire la comisionul platit unei firme pentru intermedierea vanzarii drepturilor TV catre compania RCS&RDS.

Becali a mentionat ca LPF va plati un comision de 5 la suta catre o firma ce a intermediat tranzactionarea drepturilor TV, dar ca, initial, Dumitru Dragomir le-a spus patronilor de cluburi, in cadrul Adunarii Generale de luni, ca va fi vorba despre un comision mai mic.

×
Subiecte în articol: dumitru dragomir lpf fotbal intern