x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dragomir ştie ce va face: "Îmi scriu memoriile. Vând un milion de exemplare!"

Dragomir ştie ce va face: "Îmi scriu memoriile. Vând un milion de exemplare!"

14 Noi 2013   •   17:43
Dragomir ştie ce va face: "Îmi scriu memoriile. Vând un milion de exemplare!"

Dumitru Dragomir a declarat că acum va avea timp să reia cartea cu memoriile sale pe care se aşteaptă să o vândă într-un milion de exemplare.

"Acum, mă reapuc de scris, o reîmprospătez şi dacă nu vând un milion de exemplare, să-mi ziceţi că Mitică Dragomir este unul din fraierii care a trăit pe acest pământ. Eu sunt o enciclopedie, o poveste", a declarat fostul preşedinte al LPF, învins de Gino Iorgulescu în alegerile de joi.

Dragomir nu ştie dacă va mai merge la meciul cu Grecia, de la Pireu, după acest eşec neaşteptat: "Nu ştiu dacă mai mă duc la meci, nu ştiu dacă Mircea Sandu îmi mai dă bilete în Grecia, dar Ion Niculae mi-e prieten, chiar dacă nu ştiu cum a votat, şi mă ia în avion. Dar îmi iau nevasta şi mă duc undeva să mă liniştesc. Mă duc, îmi pup nevasta, copiii şi nepoţii, desfac o sticlă de şampanie, bag în fizic o şampanie şi mă culc. Dacă mă dădeau afară din ţară, eram supărat, dar m-au dat afară dintr-un serviciu. în decursul vieţii mele am plâns când l-am pierdut pe fiul meu şi când mi-am dus nevasta la spital, pentru că am o nevastă sfântă".

×
Subiecte în articol: dumitru dragomir candidatura lpf