x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern E oficial: Steaua, în Ghencea!

E oficial: Steaua, în Ghencea!

de Dragos Stoica    |    14 Mar 2012   •   21:00
E oficial: Steaua, în Ghencea!

Telenovela revenirii Stelei pe stadionul sau traditional si-a consumat ieri un nou episod, de data aceasta cu happy-end. Steaua va reveni pe stadionul sau traditional din bulevardul Ghencea incepand cu aceasta etapa, cand elevii lui Ilie Stan vor juca impotriva Astrei Ploiesti duminica seara.

Negocierile dintre cele doua parti nu au fost insa deloc simple, discutiile chiar blocandu-se in cursul dupa-amiezii de ieri.
'Mi-au zis ca o sa ne lase sa jucam, dar dupa aceea mi-au cerut 26.000 de euro, in loc de 18.000 cat am platit pe Arena Nationala. Dar ala e stadion de cinci stele si de 55.000 de locuri, iar Ghencea 27.000 si nu e nici macar de doua stele! Cum sa imi ceri mai mult cu opt mii?!? Vroiau sa ma oblige sa platesc acum pentru un joc, iar dupa aceea sa fiu obligat sa joc zece meciuri. Daca nu, trebuie sa platesc 500.000 daune, in loc sa platesc 260.000 pentru alea zece jocuri', a spus ieri Becali.

Pana la urma, reprezentantii MApN au renuntat la clauza cu 500.000 de euro amenda daca Steaua nu va evolua zece partide in Ghen­cea, iar Gigi Becali s-a inmuiat:
'M-am saturat de tot scandalul asta. Nu intelege nimeni ce inseamna 24.400 de euro. Eu mereu trebuie sa dau banii si sa nu zic nimic! Le-am zis sa semneze contractul sa nu mai aud, dar stai sa vezi cat mai trebuie sa mai dau sa inchiriem si terenurile de antrenament, cat or mai cere si pe alea. I-am zis lui Vali Argaseala sa puna clauza sa nu se trezeasca aia ca nu mai vor sa semneze contractul de meci ca cine stie ce am zis eu'.

Gigi vroia la Buzau
Inainte ca cele doua parti sa ajunga ieri la un acord, Gigi Becali gasise solutia de avarie in stadionul 'Gloria' de la Buzau. 'Argaseala si cu Teia Sponte, ei negociaza, ei fac, ca eu trebuie sa vorbesc direct cu ministrul Gabi Oprea, ca eu sunt europarlamentar. Asa ca ei vorbesc la nivelul lor. Daca nu se realizeaza mergem imediat la Buzau, n-avem noi stadion la Buzau? Caz de forta majora, o demonstram! Ne-a promis, avem acte, ca am negociat, nu ne-a convenit ce am negociat si gata! Noi am luat licentierea pe stadionul de la Buzau, asa apare in acte', a spus ieri Becali.

×
Subiecte în articol: fotbal intern