x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Fanii rapidişti şi-au cumpărat 600 de bilete la meciul cu Steaua

Fanii rapidişti şi-au cumpărat 600 de bilete la meciul cu Steaua

04 Mai 2011   •   13:18
Fanii rapidişti şi-au cumpărat 600 de bilete la meciul cu Steaua
Sursa foto: /Intact Images
163718-dinu-gheorghe-intact-images-20101112140150104.jpg

Preşedintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, a declarat în această după-amiază, la Sport.ro, că suporterii giuleşteni şi-au achiziţionat 600 de bilete la partida din deplasare cu Steaua, deoarece gruparea din Ghencea nu a dorit să acorde galeriei tichete de intrare conform acordului de reciprocitate.

"În regulament nu scrie până la 5 la sută. Scrie număr de bilete maxim până la 5 la sută din capacitatea stadionului, la solicitarea clubului vizitator... Sunt obligaţi să le dea. Vrem 400 de bilete, câte dăm şi în Giuleşti! Sunt 600 de bilete cumpărate de fanii Rapidului, probabil într-o zonă anume", a spus Dinu Gheorghe.

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că gruparea pe care o reprezintă nu este obligată să ofere bilete suporterilor rapidişti: "Clubul organizator poate să dea clubului vizitator până la cinci la sută din numărul de bilete puse în vânzare. Până la cinci la sută înseamnă şi zero. Zero e mai mic decât cinci la sută. Dacă sunt întrebat ce «feeling» am, am un «feeling» că nu prea vor lua nici un bilet".

×
Subiecte în articol: steaua rapid bilete liga 1 fotbal intern